۲۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۳۸

نمایشگاههای کتاب امکان نیاز سنجی دقیق ناشران را پدید می آورد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور اجتماعی و شوراهای استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب بهترین زمینه برای تعامل و تبادل افکار مخاطبان و ناشران است گفت: این امر باعث میشود ناشران نیاز سنجی دقیقی از مخاطبان داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد امیرا... شمقدری ظهر امروز در بازدید از دهمین نمایشگاه کتاب استان اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در مشهد می تواند موج فرهنگی را در استان ایجاد کند و فرصت مناسبی است تا اقشار مختلف مردم نیازهای خود را در حوزه تازه های نشر برطرف کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تداوم برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در استان گفت: خراسان رضوی مرکز معنوی ایران است و توسعه این معنویت در سراسر کشور در قالب انتشارات و کتب مختلف یکی از مهم ترین مسؤولیت های متوجه ما خراسانی ها است.

شمقدری اضافه کرد: نمایشگاه کتاب از دیدگاه عمومی یکی از بهترین فرصت ها برای تعامل افکار تولید کنندگان و آفرینندگان آثار مکتوب با ناشران و مخاطبان خاص و عام است و چنین موقعیتی ایجاب می کند تا نویسندگان و ناشران نیاز سنجی و نظر سنجی دقیقی از مخاطبان در راستای افزایش کیفیت انتشارات داشته باشند.

وی با بیان این که امروزه عرضه انتشارات در جهان بر اساس تقاضای مخاطبان صورت می گیرد، اظهار داشت: بر این اساس باید تدابیری توسط متولیان دستگاه های فرهنگی و اهالی عرصه قلم و نشر اتخاذ شود تا مخاطبان بتوانند به راحتی و سریع نیاز خود را در عرصه انتشارات مکتوب شناخته و آن نیاز را با خرید کتب متناسب رفع کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و شوراهای استانداری خراسان رضوی با اشاره به اهمیت کیفیت در انتشارات بخش کودک و نوجوان، تصریح کرد: متاسفانه آثار مکتوب حوزه کودک و نوجوان در کشور ما وضعیت آنچنان مطلوبی ندارد و با توجه به این که امور فرهنگی دیربازده هستند و باید از سنین پایین بر روی جامعه اجرا شوند، دقت در ارتقای کیفیت نشر این حوزه امری کاملا ضروری است.

وی ادامه داد: برای ارتقای کمی و کیفی انتشارات کودک و نوجوان باید بیشتر به نویسندگان نوجوان و جوان کشور بها داد و ناشران با حمایت های دولت نظارت بر نوشته های نویسندگان، مطالب کیفیت دار آنان را به مرحله انتشار برسانند.

شمقدری در ادامه به اهمیت توجه به ترویج سیره عملی امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: ترویج و توسعه فرهنگ رضوی تنها از عهده کتاب برنمی آید بلکه لازم است رسانه های گروهی، هنرمندان و عموم مردم خصوصا در حوزه کتب درسی فعالیت ویژه ای داشته باشند تا این فرهنگ به مرور زمان مطابق سلیقه افراد در عمق جامعه نفوذ کند. 

کد خبر 784067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha