به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فردوس قماشچی صبح سه شنبه در همایش آسیبهای اجتماعی در ستاد فرماندهی انتظامی گلستان افزود: برابر بررسیهای انجام شده بیش از 85 درصد مراجعه کنندگان ارائه خدمات مشاوره ای را موثر می دانند.
وی اظهار داشت: 75 درصد مشکلات مردم در کلانتریها به سازش منتهی می شود و طرح مشاوره فعال گام مهمی در ارائه خدمات مشاوره ای پلیس است.
وی از اجرای طرح مشاوره جامعه نگر از سال گذشته در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح مشاوران با حضور در بین اقشار مختلف مردم به ارایه خدمات مشاوره ای می پردازند.
به گفته قماشچی، امنیت به عنوان یک فرآیند اجتماعی حاصل تعامل منطقی و ارتباط چند سویه بخشهای مختلف جامعه از جمله خانواده ها است.
مدیرکل مشاوره و مددکار یاجتماعی ناجا بیان داشت: ضعف ایمان، فقر، بیکاری، عدم پایبندی به اصول و ارزشهای فرهنگی، سست شدن بنیان خانواده و بی عدالتی از جمله عوامل مهم تهدید کننده امنیت اجتماعی به شمار می آید.
وی یادآورشد: خشونتهای خانوادگی، اختلافات شدید در خانواده هاف صلاق، وجود اراذل و اوباش و فساد و بی بندوبار ینیز می تواند در بی ثباتی اجتماعی نقش زیادی داشته باشد.
وی عنوان کرد: اهمیت بخشیدن به پیشگیری اجتماعی و تعامل میان مردم و پلیس از رویکردهای مهم این مرکز است و اکنون در تمامی استانهای کشور مررکاز مشاوره و مددکاری در کلانتریها دایر است.
نظر شما