سرهنگ علیرضا اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با اصلاح نقاط حادثه خیز در کشور گفت: اصلاح نقاط حادثه خیز بر عهده وزارت راه و ترابری است که در این راستا راهنمایی و رانندگی این نقاط را شناسایی و به وزارت راه اعلام می کند تا نسبت به اصلاح این نقاط اقدام کند.
چندی پیش جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفته بود: طی 6 ماه گذشته 13 هزار 68 نفر بر اثر تصادفات در کشور جان خود را از دست داده اند که این آمار در مدت مشابه سال گذشته 8/3 درصد کاهش داشته است.
همچنین سخنگوی قوه قضائیه نیز در نشت اخیر خود با خبرنگاران اعلام کرده، پرونده های جرایم راهنمایی و رانندگی درصد بالایی از پرونده ها را در دستگاه قضایی شامل می شود.
جمشیدی، از راهنمایی و رانندگی خواسته بر نحوه اعطای گواهینامه دقت بیشتری داشته باشند و نسبت به اصلاح نقاط حادثه خیز نیز اقدام نماید تا شاهد کاهش آمار تصادفات در کشور باشیم.
به گفته فرمانده پلیس راه کشور، اصلاح نقاط حادثه خیز هم اکنون در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است و باید گفت ، سرعت بخشی در این امر منوط به اعتبارت وزارت راه است و اگر این اعتبارات تامین شود ، کار اصلاح نقاط حادثه خیز با سرعت بیشتری انجام می شود.
اسماعیلی اظهار داشته است ، نقاط حادثه خیز را به صورت حوزه شهرستانی و استانی شناسایی می کنیم و پس از آن به وزارت راه اعلام می کنیم تا به صورت محلی نسبت به این اکمر اقدام کنند.
به گفته وی ، حدود 3 هزار نقطه حادثه خیز شناسایی شده اما این تعداد متغییر است.
فرمانده پلیس راه کشور همچنین در خصوص اجرای طرح زمستانی گفت : این طرح در آذرماه اجرا می شود و در این جهت تجهیزات لازم فراهم شده و نیروی انسانی نیز مورد آموزش های لازم قرار گرفته است.
نظر شما