به گزارش خبرنگار مهر ، محمد سلیمانی امروز در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ( ایران الکامپ 2008 ) در جمغ خبرنگاران گفت: در حال حاضر ارائه سیم کارتهای تلفن همراه به مشترکان به روز شده است و درصدد هستیم تا خدمات ارزش افزوده را از نسل 2 به نسل 75/2 ارتقا دهیم که از جمله آنها می توان به ارائه خدمات ارزش افزوده GPRS اشاره کرد.
وی افزود: ارائه اینترنت نیز بر روی تلفن همراه در تهران و کرج میسر شده است و به زودی درسراسر کشور این ارزش افزوده به مشتریان ارائه خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تجهیزات لازم برای ارائه MMS( ارسال تصویر) مهیا گردیده و مقررات و ضوابط برای ارائه این ارزش افزوده تدوین و به اپراتورهای ابلاغ شده است که در شرایط فعلی از سوی برخی اپراتورها به مشترکان ارائه می شود.
سلیمانی تصریح کرد: برای بانک داری الکترونیک نیز در سال جاری باید در انتظار تحول عظیمی بود، زیرا اقتصاد دیجیتالی در کشور در حال توسعه است و به دلیل ضریب نفوذ بالای 90 درصد در کشور شبکه های بانک از طریق فیبر نوری و تلفن همراه به یکدیگر متصل شده خدمات بانکی از طریق اینترنت به مشترکان ارائه می شود.
وی از فراهم شدن زیر ساختهای آموزشی در کشور خبر داد و اظهار داشت: خدمات آموزشی الکترونیکی ارائه شده در اختیار کلیه سازمانهای تحقیقاتی و آموزشی از جمله دانشگاهها و آموزشگاهها قرار می گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبه دولت در سال جاری مبنی بر انجام 90 مورد از خدمات به صورت الکترونیک تاکنون 64 مورد آن محقق شده است و امیدواریم تا پایان سال به 90 مورد برسد که انجام این امر نیازمند تبلیغات و حمایتهای درون سازمانی و برون سازمانی است.
سلیمانی در خصوص پهنای باند گفت: زیر ساختهای اینترنتی بین استانها و شهرهای کشور فراهم شده است و در حال حاضر پهنای باند تا 30 دیگابایت را می توان به راحتی برقرار کرد. علاوه بر این، امکانات و زیر ساختهای ایجاد پهنای باند بین المللی در کشور مهیا شده است و در صورت وجود تقاضا طی یک ماه ظرفیت موجود تا 2 برابر افزایش خواهد یافت و امکان رشد تصاعدی آن برای دفعات بعد نیز وجود دارد.
وی در خصوص وایمکس یاد آور شد: برنده ارائه دهنده خدمات وایمکس در 30 استان مشخص شده است و برندگان آن در حال حاضر مراحل اداری و صدور مجوزهای سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار را طی می کند و پیش بینی می شود تا اوایل سال 88 خدمات وایمکس در مراکز استان و شهرهای بزرگ در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حال حاضر 150 قلم کالای ITدرداخل کشور تولید می شود و ما درصدد هستیم از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تولیدات داخلی کشور را تایید نمونه و استاندارد سازی کنیم. ضمن اینکه مجوزهای لازم از دولت اخذ شده تا این نوع کالاها از خارج از کشور وارد نشود.
سلیمانی در خصوص اپراتور سوم گفت: روز چهارشنبه هفته گذشته آخرین مهلت تحویل اسناد مناقصه اپراتور سوم بود که 9 شرکت از این مناقصه استقبال کرده و پیش بینی می شود تا اواخر دی ماه جمع بندی لازم صورت گیرد و برنده نهایی مشخص شود.
به گزارش مهر ، در این نمایشگاه 358 شرکت داخلی و 68 شرکت خارجی از قبیل آلمان ، هند، چین، تایوان، هلند ، فرانسه ،ژاپن ، بلژیک و ... حضور دارند.
نظر شما