به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین بلندی در هفدهمین اجلاس سراسری نماز با اعلام این خبر افزود: نماز عاملی برای وصل کردن بنده به خالق است و این امر در عین قرب الهی، نمازگزار را به جامعه انسانی و مسئولیتهای اجتماعی ارتباط می دهد.
وی به اثرات ویژه نماز اشاره کرد و افزود: در نماز دو اثر عمده نهفته است یکی اثر فردی که موجب نزدیکی فرد با خدا می گردد و دیگر اثر اجتماعی است که او را در جامعه فرد مسئول بار می آورد. یعنی نمی شود کسی اهل نماز و عبادت باشد و در عین حال نسبت به جامعه بشری و همنوعان خود هیچ وظیفه ای را احساس نکند.
دکتر بلندی افزود: در آیات متعدد قرآن، زکات در کنار نماز آمده است و این بدان معناست که اهل نماز اهل صدقات و زکات نیز هستند یعنی اهل نماز به فکر اجتماع خویش بوده و تلاش دارند که با دادن زکات و اعطای صدقات، جامعه را از فقر بیرون آورند و انسانهای نمازگزار همیشه به فکر نیازهای اجتماعی جامعه خویش هستند و نمی توانند نسبت به آینده مردم جامعه خود بی تفاوت باشند، ما هم در دانشگاه جامع علمی کاربردی به نیازهای بازار کار و اجتماع توجه کرده و به بحث اشتغال می پردازیم. به یک باور، نماز یعنی بهترین راه رسیدن به خودباوری و به تبع آن به وجود آورنده شجاعت و ایثار است.
وی درباره فعالیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه اشاعه نماز گفت: یکی از شروط مهمی که برای تاسیس هر مرکز آموزش علمی کاربردی مورد توجه مسئولان دانشگاه است بهره مندی از وجود نمازخانه است.
بلندی برگزاری سالانه جشنواره ملی قرآن در دانشگاه جامع علمی کاربردی را از جمله فعالیتهای مهم این دانشگاه برشمرد و گفت: وارد شدن در حوزه فقه کاربردی مهمترین درخواست ما است که امیدواریم مورد توجه مسئولان امر نماز قرار گیرد.
وی پیاده کردن فقه کاربردی خاص هر کدام از گروههای برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی را یکی از مهمترین برنامه های آتی این دانشگاه دانست و افزود: با این کار می توانیم مسائل شرعی و دینی را در هر گروه آموزشی به دانشجویان ارائه کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: با توجه به تاسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه تقاضا داریم در واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در 29 استان کشور نیز این دفتر ایجاد شود.
همچنین در ادامه هفدهمین اجلاس سراسری نماز، برترین های اقامه نماز در دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی و تجلیل شدند.
بر این اساس از بین 30 نفر از دانشجویان منتخب دانشگاه جامع علمی کاربردی 5 دانشجو به نامهای ابراهیم رضایی، محمد جواد قربانی، معصومه منصوری، سیما غنیان و نسرین نامدار به عنوان نفرات برگزیده پیشگام نماز تقدیر شدند.
نظر شما