به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر سید احمد علوی ظهر امروز در همایش معاونان اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مراکز استان های سراسر کشور افزود: شایسته است در معرفی شآن و مقام امام رضا (ع)، آثاری ارزشمند و فاخر در حوزه های مختلف هنری و ادبی از سوی هنرمندان و پدیدآورندگان طراز اول ایران و جهان خلق شود و به جامعه بشری امروز که به طور حقیقی تشنه معارف ناب اسلامی و رضوی است، منعکس شود.
وی اضافه کرد: ظرفیت های بسیاری در مجموعه حرم مطهر ثامن الائمه (ع) و زائران این بارگاه ملکوتی وجود دارد که شاخصه مشترک آن، عشق و الفتی است که هر قشری از جامعه با هر زبانی به ساحت مقدس عالم آل محمد (ص) ابراز می دارد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود یک هزار وقف نامه در مرکز اسناد آستان قدس رضوی گردآوری شده و به نیات واقفان آن به صورت دقیق عمل می شود.
وی با اشاره به تحولات فرهنگی در آستان قدس رضوی طی سه دهه پس از طلوع خورشید انقلاب اسلامی در کشورمان، اظهار داشت: در دوران رژیم پهلوی، آستان قدس رضوی دارای یک اداره فرهنگی کوچک بود اما در حال حاضر 16 موسسه پژوهشی، تحقیقاتی، انتشاراتی و آموزشی در جهت تبیین و نشر معارف و فرهنگ رضوی در عرصه های داخلی و بین المللی فعالیت می کنند.
علوی در خصوص توسعه چند ده برابری ساخت فضاهای زیارتی در مجموعه اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی نسبت به گذشته گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، مساحت کلیه رواق های ساخته شده در حرم مطهر دو هزار و 800 متر مربع بود که امروز این میزان به 60 هزار مترمربع رسیده است.
وی ادامه داد: همچنین از زمان شهادت حضرت رضا (ع) تا بنیانگذاری جمهوری اسلامی فضای صحن های این بارگاه ملکوتی 27 هزار مترمربع بود که در پرتو مدیریت موفق اسلامی در دهه سوم انقلاب اسلامی، این فضا تا 250 هزار مترمربع توسعه یافته است و خادمان حضرت رضا (ع) به طورشبانه روزی در جهت رفاه حال زائرین به نحو چشمگیری تلاش می کنند.
نظر شما