شهرام گیلآبادی به خبرنگار مهر گفت: این بزرگوار از سال 52 کار خود را در رادیو شروع کرد و یکی از پرکارترین هنرمندان این عرصه بود. ویژگیهای اخلاقی و جدیت وی در کار باعث شد وی به عنوان رهبری هنری برای جوانان عرصه نمایشهای رادیویی باشد.
وی در ادامه افزود: زنده یاد آقالو به جوانان میدان میداد و مشتاقانه و بدون هیچ شبههای با جوانان کار میکرد. این امر باعث شده بود جوانان به وی لقب عمو بدهند و امروز ما عموی نمایشهای رادیویی را از دست دادیم.
گیلآبادی یادآور شد: آقالو همواره جملهای را ادا میکرد که حتی ما در زمان چاپ اعلامیه وی نیز آن را به خاطر داشتیم. او میگفت "من یک هنرپیشه رادیوییام" و در آخرین گفتار خود نیز درباره رادیو نمایش گفته بود "میتواند بر فرهنگ جامعه تأثیر بگذارد".
مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو خاطرنشان کرد: وی همیشه به خاطر کیفیت کارش پرکار بود و حدود یکصد کار رادیویی در طول یکسال انجام داده بود. به عقیده خیلی از بزرگان این عرصه جایگزینی برای مرحوم عزتالله مقبلی و احمد آقالو وجود نخواهد داشت.
وی "در انتظا گودو"، "کیمیا و خاتون"، "مکبث"، "امیر کبیر" و "آنتیگونه" را شاخصترین نمایشهای رادیویی آقالو برشمرد و گفت: از شنبه نهم آذرماه کارهای شاخص ایشان در جدول برنامههای نمایشی شبکههای مختلف رادیویی پخش خواهد شد. همچنین آخرین کار وی در رادیو که مونولوگی از نمایشنامه "فیزیکدانها" فریدریش درونمات بود هر روز پخش میشود.
گیلآبادی در پایان سخنان خود تأکید کرد: فقدان ایشان ضایعه سنگینی برای نمایشهای رادیویی است، چون صدای وی گرم و دلنشین و فراموش نشدنی است و به طور حتم غیرقابل جایگزین خواهد بود.
مراسم تشییع زندهیاد احمد آقالو سهشنبه پنجم آذرماه ساعت 9 صبح از میدان 15 خرداد مقابل شبکه رادیویی تهران انجام میشود.
نظر شما