علی محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل با بیان این مطلب اظهار داشت: این بیمارستانها و واحدهای درمانی به دلیل قدمت طولانی دارای ساختمان کوچک و فرسوده می باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: کمبود فضای فیزیکی در مراکز آموزشی نیز به چشم می خورد بنابراین طی چند سال گذشته با وجود ارتقاء سطح کیفی آموزش و مقاطع تحصیلی، تعداد دانشجویان از نظر کمی افزایش نیافته است.
وی ظرفیت تخت بیمارستانهای خصوصی و دولتی استان را یک هزار و 500 تخت عنوان کرد و ابراز داشت: با وجود کمبود فضای فیزیکی این تعداد تخت جوابگوی جمعیت استان اردبیل نمی باشد.
محمدیان در ادامه با اشاره به فعالیت 10 بیمارستان دانشگاهی در استان اردبیل یاد آور شد: 90 درصد اعتبار 500 میلیارد ریالی این دانشگاه به پرداخت حق و حقوق پرسنل اختصاص مییابد.
وی عنوان کرد: هم اکنون هفت هزار پزشک، پزشکیار، پرستار و کارمند شش بیمارستان درمانی و چهار بیمارستان بیمارستان آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل فعالیت می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در پایان با اشاره به تحصیل یک هزار و 500 دانشجو در رشته های مختلف پزشکی از راهاندازی رشتههای جدید دوره تخصصی پزشکی در اردبیل خبر داد.
نظر شما