به گزارش خبرنگار مهر، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی با اعلام این خبر در نشست خبری این جشنواره گفت : هنر موسیقی نیاز جدی به عشق دارد و هنرمندان معلول به دلیل مشکلات فیزیکی که دارند در قیاس با انسانهای عادی عاشقانه تر کار می کنند که اگر برای آنها بستر و فضای مناسب فراهم شود، قطعا شاهد اتفاقاتی متفاوت خواهیم بود و خوشبختانه هنر موسیقی طی همین کارهای جست و گریخته که از سوی معلولان دیدهایم حرفهای زیادی برای گفتن داشته است و نیاز به اقدامی منجسم و جدی دارد.
کاظم نظم ده در ادامه با اشاره وقفه هشتساله در برگزاری این جشنواره گفت : جشنواره دوره اول انسجام فعلی را نداشت و ضرورت آن در سازمان بهزیستی و جامعه تعریف نشده بود به همین دلیل بعد از یک دوره متوقف شد، اما امسال امیدواریم سنگ بنای جشنواره را با حمایت شهرداری و سایر نهادها محکم تر برداریم و پتانسیلهای موجود در موسیقی معلولان را به رخ بکشیم.
عباس سجادی مدیرعامل موسسه نغمه شهر و نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در ادامه این مراسم گفت : عدم برگزاری این جشنواره پس از اولین دوره سوال دارد و نیاز به نهادینه کردن جدی این جشنواره احساس می شود، یعنی با تشکیل دبیرخانه دایمی این جشنواره نباید اجازه داد تا تغییرات مدیریتی خللی در برپایی هرساله آن ایجاد کند به همین دلیل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تمام همکاری خود را با مجموعه بهزیستی به کار می گیرد.
محسن شریفی دبیر دومین جشنواره موسیقی معلولان نیز در ادامه این نشست با تشریح بخشهای مختلف جشنواره گفت : در مجموع 103 نفر متقاضی حضور در جشنواره بودند که از این میان 59 متقاضی به جشنواره راه یافتند که از این میان هشت گروه پاپ، شش گروه سنتی، هشت گروه تکخوانی سنتی، 28 گروه تکنوازی سنتی و 17 گروه تکنوازی پاپ و کلاسیک به جشنواره راه یافتند .
وی در ادامه افزود : در بخش جنبی جشنواره هنرمندانی چون علی جعفریان، یعقوب صحاف، کریم جعفرخوانی و نصرالله شیرینآبادی در فرهنگسرای ارسباران اجرا برنامه خواهند داشت.
دبیر دومین جشنواره موسیقی معلولان با اشاره به استانهای شرکتکننده در این جشنواره گفت : 13 استان در دومین دوره از جشنواره حضور دارند که بیشترین سهم را تهران و پس از آن کرمان، هرمزگان، مازندران و اصفهان به خود اختصاص داده است.
نظر شما