محمدحسین رحیمی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این زمینه های شغلی پایدار شامل کارگاههای زودبازده، وامهای کارفرمایی و وامهای خود اشتغالی است که معلولان می توانند به راحتی از این تسهیلات استفاده کنند.
وی بیان داشت: اشتغال جوانان مسئله ای فراگیر در کشور است اما اشتغال معلولان دچار مشکلات فراتری است که باید در این زمینه فرهنگ سازی و تغییر دیدگاه صورت گیرد.
رحیمی نسب ادامه داد: در استان یزد افراد معلول متخصص با تحصیلات عالی بسیاری وجود دارند که به دلیل نگرش منفی برخی کارفرمایان در ادارات مختلف از جذب این نیروهای کارآمد امتناع می شود.
این مسئول همچنین با اشاره به اینکه در استان یزد وضعیت اشتغال معلولان در مقایسه با سایر استانهای کشور مطلوبتر است ادامه داد: بر اساس قانون سه درصد سهمیه استخدام ادارات باید به معلولان اختصاص یابد که یزد در این زمینه توانسته چهار درصد از سهمیه یاد شده را به این قشر اختصاص دهد.
وی با اظهار امیدواری نسبت به بهبود وضعیت اشتغال معلولان عنوان کرد: خیرین استان یزد در این زمینه تلاشهای بسیاری کرده اند و بخش زیادی از موفقیت حاصل را مدیون زحمات خیرین و مددکاران سازمان بهزیستی هستیم.
نظر شما