به گزارش خبرنگار مهر، گروه فناوریهای نوین خبرگزاری مهر با توجه به اهمیت حیاتی این فناوری نوین و حضور دکتر عفت امامیان و دکتر علی عبدی از دانشیاران و استادیاران دانشگاه علوم و فناوری نیوجرسی در رأس هرم این فرآیند جدید کنفرانس تلفنی از راه دوری را با این دو محقق ایرانی برگزار کرد.
دکتر امامیان که هم اکنون ریاست شرکتی نوپا و برخاسته از دانشگاه علوم و فناوری نیوجرسی موسوم به Advanced Technologies for Novel Therapeutics را بر عهده دارد و پیش از این نیز در دانشگاه راک فلر آمریکا به عنوان استاد مشغول به تدریس بوده است، با اشاره به ارائه فناوری نوین موسوم به "تکنیک مهندسی شناسایی ژنهای اصلی بیماریزا" گفت: کاری که ما و با همکاری دکتر مهدی طهوری به عنوان یکی دیگر از محققان ایرانی از دانشگاه نورت استرن آغاز کرده ایم، شناسایی شبکه های مولکولی و پروتئینی و تشخیص پروتئینهای اصلی در آنهاست که ایجاد هرگونه اختلال در کار شبکه و در نتیجه ایجاد هرگونه بیماری به آنها باز می گردد.
دکتر عفت امامیان
دانشیار دانشگاه علوم و فناوری نیوجرسی و رئیس شرکت تکنولوژیکی ATNT
این محقق ایرانی افزود: برای نخستین بار در جهان موفق به ارائه الگوریتم نوینی شده ایم که می تواند کلید قفل پیچیده ترین بیماریهای انسانی به شمار آید.
در این کنفرانس تلفنی، دکتر علی عبدی استادیار ایرانی دانشگاه علوم و فناوری نیوجرسی نیز در گفتگو با مهر تأکید کرد: ارائه این فناوری که بیشتر به یک شیوه حیاتی و کاربردی برای تشخیص علل هر نوع بیماری شبیه است، چیز کاملا جدیدی بوده است که می توانم به جرأت خود را در ارائه آن صد در صد موفق بدانیم.
دکتر علی عبدی
استادیار ایرانی دانشگاه علوم و فناوری نیوجرسی
وی با تأیید صحبتهای دکتر امامیان گفت: ما در این پروژه تلفیق خیره کننده ای از مهندسی نوین و زیست شناسی سلولی و ملکولی را ارائه کرده ایم که نتیجه ای جز زیست شناسی سیستمی نبوده است.
مجموعه گزارشها و گفتگوهای این کنفرانس تلفنی طی روزهای آتی در خبرگزاری مهر منتشر خواهد شد.
نظر شما