به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، رئیس توسعه تجارت کشور شامگاه گذشته در مراسم افتتاح این مجتمع گفت: برای رشد و توسعه هنر و صنعت فرش دستباف باید به سوی راه اندازی مجتمع های قالیبافی پیش رفت.
مهدی غضنفری افزود: احداث اینگونه مراکز تنوع در تولید و افزایش کیفیت فرش را موجب شده و محصولات ایرانی را در بازارهای جهانی غیرقابل رقابت می کند.
وی با تاکید بر لزوم توجه قالیبافان ایرانی به سلایق مختلف جهان اظهار داشت: توجه به سلیقه مشتری برای رقابت در بازار جهانی امری ضروری است.
غضنفری تولید فرش ارزان را موجب در دست گرفتن بازار فرش دانست و گفت: آذربایجان شرقی به دلیل جایگاه خود در صنعت فرش کشور نقش مهمی در این زمینه می تواند داشته باشد.
به گفته وی این استان به تنهایی 40 درصد صادرات فرش کشور را در اختیار دارد.
رئیس اداره فرش سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت پنج هزار و 500 مترمربع با اعتبار 30 میلیارد ریال ساخته شده است.
علی سلیمانی با اشاره به کمکهای فنی و اعتباری مرکز ملی فرش ایران در ساخت بزرگترین مجتمع قالیبافی کشور تصریح کرد: سه میلیارد و 370 میلیون ریال تسهیلات برای احداث این مجتمع با معرفی سازمان بازرگانی از طریق بانک صادرات استان پرداخت شده است.
وی همچنین اضافه کرد: این مجتمع برای دریافت 10 میلیارد تسهیلات از محل اعتبارات سرمایه در گردش به بانک ملت معرفی شده و تا مبلغ 40 میلیارد برای اخذ تسهیلات پیشبینی شده است.
رئیس اداره فرش سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی ایجاد اشتغالزایی برای 800 نفر بافنده قالی را از مهمترین ویژگیهای این مجتمع ذکر کرد و افزود: با جذب اعتبارات لازم، سطح اشتغالزایی در سه شیفت کاری تا سقف دو هزار نفر افزایش مییابد.
سلیمانی سالن بافت به مساحت دو هزار و 200 مترمربع، ساختمان اداری مستقل، سالن نمایشگاهی، مهمانسرا و 80 دار قالی ابریشم را از دیگر ویژگیهای بزرگترین مجتمع قالیبافی کشور عنوان کرد.
نظر شما