۱۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۲۵

توسعه مشارکت برای خدمت رسانی به مردم ضروری است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: در خدمت رسانی به مردم باید توسعه مشارکت و عزم ملی مد نظر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد قهرمان رشید عصر امروز در دیدار با جمعی از داوطلبان و رابطین بهداشت استان با بیان این مطلب افزود: ایران دارای شرایط ویژه و توانمندی های خاص در موضوعات بهداشت، درمان و پیشگیری است و تاکنون به موفقیت های چشمگیری در این زمینه دست یافته است.

وی توجه به مشکلات و مسائلی که داوطلبان سلامت با آن مواجه هستند را ضروری دانست و اظهار داشت: باید به تلاش های این افراد که با وجود مشکلات معیشتی بدون چشم داشت مالی فعالیت می کنند، ارج گذاشته شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به نامگذاری 15 آذرماه به نام روز جهانی داوطلب، گفت: وجود اینچنین روزهایی در سال باعث افزایش همبستگی و همگرایی در سطح دنیا می شود و در نتیجه همبستگی ملی را نیز در پی دارد.

رشید با بیان اینکه نزدیکترین راه برای رسیدن به خداوند خدمت به خلق مردم است، تاکید کرد: در خدمت رسانی به مردم باید توسعه مشارکت و عزم ملی مد نظر قرار بگیرد.

وی پس از شنیدن مشکلات تعدای از رابطین بهداشت ابراز امیدواری کرد: این مسائل در نامه ای به فرمانداران شهرستان ابلاغ و حل آن ها پیگیری می شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی در پایان خواستار توجه نهادهای توسعه به هویت اجتماعی داوطلبان بهداشت استان شد و افزود: این توجه منشا خیر در جامعه خواهد شد و پیشرفت را به دنبال دارد.

در ادامه این جلسه دکتر محمدرضا مجدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشور ما یکی از کشورهای متعهد به ارائه خدمات بهداشتی به عامه مردم است و از اواخر دهه 60 موضوع در نظر گرفتن رابطین بهداشت را مد نظر قرار داده است.

مجدی با اشاره به اینکه اکثر داوطلبان سلامت و رابطین بهداشتی زن هستند، گفت: این افراد پس از گذراندن دوره های آموزشی به ارتقاء شاخص های سلامتی در جامعه کمک می کنند.

وی ادامه داد: با توجه به قرار داشتن در هفته اطلاع رسانی برای بیماری HIV (ایدز)، تراکت های حاوی نکاتی در رابطه با راه های انتقال و پیشگیری از این بیماری توسط رابطین بهداشت در مدت کوتاهی بین 700 هزار خانوار توزیع شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در خراسان رضوی 14 هزار داوطلب بهداشتی فعالیت می کنند که نیمی از این تعداد در شهرستان مشهد قرار دارند.

در ادامه فاطمه رحمانی کارشناس مسئول جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: توسعه سلامت در جامعه بدون افزایش آگاهی خانواده محقق نمی شود و با توجه به جمعیت 70 درصدی زنان و کودکان، آموزش زنان می تواند توسعه پایدار را به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه در استان خراسان رضوی از سال 1379، چهار مرکز بهداشتی با 9 هزار داوطلب بهداشتی کار خود را آغاز کرد، افزود: تعداد این داوطلبان در حال حاضر به 14 هزار نفر رسیده است که نسبت به جمعیت 130 هزار نفری داوطلبین بهداشت در کشور از آمار خوبی در استان برخورداریم.

رحمانی ادامه داد: در خراسان رضوی 240 واحد بهداشتی شهری و 780 واحد بهداشتی روستایی فعال هستند و آموزش های لازم را به رابطین بهداشت ارائه می دهند.

کارشناسان مسئول جلب مشارکت مردمی مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: رابطین بهداشت بدون چشمداشت مالی تلاش می کنند و خواستار هویت اجتماعی در جامعه هستند.

وی از نهادهای رفاهی خواست تا داوطلبان بهداشتی را مسوولین سلامت منطقه و مدیران سلامت اجتماعی بدانند و مشارکت آنان را در حوزه های اجتماعی پذیرا باشند.

کد خبر 795220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha