به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه تبریز در نشست روسای دانشگاههای استان آذربایجان شرقی با وزیر علوم در دور دوم سفرهای استانی هیئت دولت افزود: دانشگاه تبریز از نظر قدمت دومین دانشگاه کشور بعد از دانشگاه تهران است و همواره در دوران انقلاب و پس از آن نقش ارزنده ای در امور مختلف کشور داشته است.
سید محمدتقی علوی خاطر نشان نکرد: دانشگاه تبریز در حال حاضر دارای 6 قطب علمی بوده و مهمترین سیاست آن ایجاد دانشکده هایی در شهرستان های شهر تبریز برای انتقال رشته های کارشناسی و تبدیل دانشگاه تبریز به دانشگاه تحصیلات تکمیلی است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 526 نفر عضو هیئت علمی 111 نفر بورسیه داخل و هشت نفر بورسه خارج و 954 نفر کارکنان دانشگاه تبریز را تشکیل می دهند.
علوی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشکل عمده دانشگاه تبریز بودجه دانشگاه است که امیدواریم با کمک وزارت علوم بتوانیم مشکلات دانشگاهیان و دانشجویان تبریز را حل کنیم.
همچنین در این نشست رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز گفت: در حال حاضر یکی از مسائل پراهمیت در جامعه دانشگاهی کشور توجه به سند چشم انداز و نقشه علمی کشور است.
چناقلو افزود: در نقشه علمی کشور باید به تمامی رشته ها نگاه شود و تنها رشته های جدید مد نظر نباشد. همچنین باید برای 50 سال آینده بدانیم که باید چه سرمایه گذاری هایی درخصوص چه رشته هایی انجام شود.
رئیس پارک علم و فناوری تبریز نیز در این نشست با اشاره به فعالیتهای این پارک خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 70 شرکت در پارک علم و فناوری تبریز مستقر هستند و 650 جوان را به صورت مستقیم تحت پوشش اشتغال خود قرار داده اند.
پورفیض ادامه داد: در پارک علم و فناوری تبریز 15 واحد بزرگ صنعتی مستقر هستند که یکی از آنها واحد تراکتورسازی هوشمند است که با قرار دادی که میان این واحد و کشورهای بلاروس و آلمان بسته شده نزدیک به 100 میلیارد تومان درآمدزایی صورت گرفته و هزار و 500 نفر اشتغال زایی صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: مرکز نخبگان مستقر در پارک نیز بیش از 170 نفر از نخبگان شمال غرب کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
نظر شما