غفار اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر درهشترود افزود: به خاطر نبود میدان میوه و تره بار کشاورزان و باغداران این منطقه مجبورند برای فروش محصولات خود به شهرهای همجوار بروند.
وی ادامه داد: این مسئله ضمن تحمیل هزینه های سنگین حمل و نقل، بخشی از محصولات کشاورزان و باغداران را از بین می برد ضمن اینکه رفت آمد در جاده های استان به ویپه در زمستان خطرات زیادی دارد.
اسماعیلی افزود: اگر این میدان در هشترود دایر شود اهالی شهرستان و روستاهای همجوار همیشه میوه تازه و با قیمت مناسب و به روز مصرف می کنند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه احداث میدان میوه و تره بار هشترود بر اقتصاد منطقه تأثیر مثبت خواهد گذاشت اظها رداشت: متاسفانه به دلیل نبود میدان میوه و تره بار، بازار این منطقه نیز راکد مانده است.
به گفته وی از آنجا که اغلب کشاورزان و باغداران محصولات خود را برای فروش به شهرهای دیگر می برند مایحتاج و اقلام مورد نیاز خود را نیز از آن شهرها تهیه می کنند که این به ضرر بازاریان شهرستان هشترود تمام شده است.
اسماعیلی با قدردانی از بخش خصوصی برای احداث میران میوه و تره بار افزود: شرکت تعاونی روستایی هشترود با ارائه طرحی اعلام آمادگی کرده است که هرچه زودتر این میدان را در هشترود ایجاد نماید.
وی تاکید کرد: مسئولان محلی نیز در راه تحقق این هدف آنان را یاری خواهند داد.
نظر شما