۲۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۴۰

پورمحمدی:

اجرای طرح دولت وحدت ملی امکانپذیر نیست

اجرای طرح دولت وحدت ملی امکانپذیر نیست

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرسی کل کشور با قدیمی خواندن طرح دولت وحدت ملی گفت این طرح قابلیت عملیاتی شدن ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حجت الاسلام پورمحمدی ظهر امروز در نشستی خبری در شیراز در پاسخ به سئوال خبرنگاری که در مورد منشا طرح این موضوع از سوی اصلاح طلبان یا اصول گرایان پرسید، افزود: این طرح از طرف هر کسی که پیشنهاد داده باشد طرحی عقب مانده بوده و به ارتقای فضای سیاسی کشور نیز کمکی نخواهد کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که تا چه حد این طرح به تک حزبی شدن فضای سیاسی کشور تاثیر می گذارد، عنوان کرد: در اساس نیز پیشنهاد دهندگان چنین منظوری را از طرح دولت وحدت ملی پیگیری نکرده اند و چنین بحثی اصلا عملی نیست.

رئیس سازمان بازرسی کشور خاطرنشان کرد: در هر صورت باید شرایطی پیش آید که فضای سیاسی موجود در جامعه شفاف باشد و از برخی بی تابلویی ها و بی شناسنامه بودنها رهایی یابیم.

حجت الاسلام پورمحمدی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در مورد وضعیت پروژه برج های دوقلوی شیراز نیز بیان کرد: این پروژه ابعاد مختلفی دارد که در چند بخش متهمان تحت تعقیب قرار گرفتند و قرارهای لازم نیز صادر شده اما در بعدی دیگر مسئله پروانه ساخت این پروژه مطرح بوده که مراتب در حال پیگیری و بررسی است.

وی همچنین در خصوص پروژه بین الحرمین شیراز نیز بیان کرد: به طور کلی ما از مسئله مدیریت شهری حمایت می کنیم اما شوراها نیز باید برای تصویب هر پروژه ای مسائل و جنبه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و ... را مورد بررسی قرار دهند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر پیگیری سازمان بازرسی در حوزه عملکرد مدیرانی که مرتبط با تخصص خود فعالیت ندارند نیز بیان کرد: ما نمی توانیم به دنبال این مسئله باشیم که کدام مدیر مرتبط با تخصص خود فعالیت ندارند اما طی مدت اخیر مجلس موضوعی را در دست بررسی قرار داده که به جز سمتهای خاصی مانند وزارت بقیه پستها برای مدیران باید از مسیر تخصص و تجربه عبور کند اما در صورت تصویب این طرح سازمان بازرسی می تواند قانونمندیها را پیگیری و نظارت کند.

حجت الاسلام پورمحمدی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در خصوص عدم سرمایه گذاری های صنعتی مناسب در سطح استان فارس و بهره مندی بیشتر برخی از استانها بیان کرد: این رقابت بین استانها در تمام کشور وجود دارد اما باید در نظر داشت که به عنوان نمونه در اصفهان با برخورداری از ویژگیهایی نظیر کانون تجمع جمعیت، شرایط آب و هوایی و... از سالها پیش برخی صنایع در آن منطقه ایجاد شده اند اما باید تلاش شود که بقیه استانها نیز مانند اصفهان به حد مناسبی از سرمایه گذاری برسند.

وی با اشاره به اینکه استان فارس نیز باید از ویژگی ها و پتانسیلهای خود استفاده مناسبی داشته باشد، عنوان کرد: برای استان فارس در بخشهای مختلفی مانند صنعت گاز و نفت، صنایع الکترونیک و صنعت گردشگری برنامه های مطلوبی پیش بینی شده که می توان از این ظرفیتها برای توسعه بیشتر فارس بهره جست.

کد خبر 798842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha