حسن قلوبی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تاثیر مفاهیم قرآن در شکل گیری یک زندگی سالم گفت : تجربه نشان داده است خانواده هایی که بیشتر پایبند به ساختارهای اعتقادی در زندگی هستند کمتر دچار مشکلات و نابهنجاریهای اخلاقی و اجتماعی می شوند.
وی ادامه داد : خانواده هایی که به تمامی نیازهای فرزندان خود شامل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، عاطفی و از همه مهمتر تربیتی توجه کرده اند و در کنار آن از آموزه های اعتقادی که نماد آن قرآن است بهره برده اند در داشتن زندگی سالم و فرزندانی صالح موفقتر بوده اند.
این مشاوره خانواده افزود : بیشتر خانواده های مذهبی به یکسری از مفاهیم از قبیل ایثار، گذشت، صبر و تحمل اعتقاد بیشتری دارند در نتیجه در تربیت یک نسل سالم و سعادتمند تاثیرگذار هستند.
قلوبی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های خانواده های مسلمان نماز نخواندن فرزندانشان است عنوان کرد: تحقیقات نشان داده است 90 درصد فرزندان والدینی که با همدیگر نماز را در اول وقت می خوانند به نماز اعتقاد پیدا کرده و آن را به جا می آورند.
به گفته این روانشناس تنها دانستن یکسری از مفاهیم اعتقادی کافی نیست و مهم عمل و اجرایی کردن درست و کامل آن مفاهیم است که می تواند تاثیر اصلی را به همراه داشته باشد .
وی با اشاره به اینکه تحقیقات نشان داده است آن چیزی که می تواند در قرن 21 جلوی بسیاری از انحرافات اخلاقی را بگیرد مذهب است تصریح کرد: داشتن مذهبی درست و ایمان واقعی به آن می تواند در تربیت صحیح فرزندان به والدین کمک بسیاری کند.
حسن قلوبی تاکید کرد : ایمان به این مسئله که" اگر در مقابل مشکلات و سختیهای زندگی صبور باشید خداوند برای شما زندگی سعادتمندی را نظر می گیرد" می تواند در ایجاد آرامش برای هر خانواده ای که قرار است انسانی را تربیت و وارد جامعه بکند بسیار تاثیرگذار است.
این استاد دانشگاه افزود: این افراد که پایه های زندگیشان بر اساس باورهای اعتقادی شکل گرفته است کمتر در مسائل تربیتی و اخلاقی دچار مشکل می شوند در واقع افرادی که به دو مبحث تربیت و باورهای اعتقادی اهمیت می دهند در زندگی موفقترند.
نظر شما