به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی پیش از ظهر شنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره سیره نبوی و علوی گفت: رفتار و منش پیامبر اعظم(ص) بزرگترین سرمشق هدایت بشری است و تاسی از این بزرگان در زندگی، والاترین نعمت خدادادی است.
وی افزود: سیره نبوی و علوی فقط یک گفتار و تئوری نیست، بلکه باید با الگوپذیری از ائمه اطهار(ع) زندگی خویش را سامان داده و همواره خود را در حضور ایشان بپنداریم و سعی در عملی کردن اوصاف این عزیزان در وجود خودمان داشته باشیم.
طبرسی همچنین با ارزیابی خوب و مثبت از برگزاری سومین دوره از جشنواره فرهنگی هنری سیره نبوی و علوی در استان مازندران، از زحمات مسئولان و دست اندرکاران آن قدردانی کرد.
وی گفت: عبودیت و بندگی، خدمت به محرومین و خلق خدا از بارزترین جلوه های معصومین (ع) بوده و مسئولان فرهنگی کشور با برگزاری اینگونه فعالیت ها، باید سعی داشته باشند تا الگوسازی برای جوانان را سرلوحه کارهای فرهنگی قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در مازندران اذعان داشت: این جشنواره به خوبی نشان داده که هنر با بهترین شکل ممکن می تواند به نشر معارف حق و الهی بپردازد و این نعمتی بس عالی برای این افراد هنرمند است
در این مراسم همچنین مدیرکل ارشاد خراسان شمالی از تلاش برای ترویج معارف دینی تقدیر کرد و گفت: شناخت نهج البلاغه در جامعه باید تقویت شود.
محمد رضا سوگندی گفت: بنیادهای فکری و فرهنگی باید با تولید آثار فاخر مبتنی بر علم و دانش و نیز معرفت شناسی حقیقی، جزء جداناپذیر اهداف نوآورانه در جشنواره هایی نظیر جشنواره فرهنگی هنری سیره نبوی و علوی شود.
وی افزود: مطالعه و تحقیق یکی از اساسی ترین پشتوانه های علمی یک هنرمند محسوب می شود و نشر و گسترش تعالیم دینی باید هدفمند و نظام یافته باشد.
سوگندی در ادامه تصریح کرد: مخالفان نظام اسلامی سعی دارند با خدشه وارد کردن به نظام های علمی و پژوهشی کشورمان و مأیوس ساختن جوانان از مطالعه و تحقیق، آنان را به سوی اندیشه های پوچ خود سوق دهند و ما باید با بهره جویی صحیح از معارف الهی، جلوی این حرکت های خزنده را بگیریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی افزود: مسئولان فرهنگی باید در شناساندن معارف نهج البلاغه به جوانان این کشور بیشتر تلاش کنند و الحمدلله با برگزاری این جشنواره، آثار گرانسنگ و قابل توجهی به دبیرخانه رسید که در خور تامل است.
نظر شما