سید نور الدین شهنازی زاده در گفتگو با مهر وضعیت فعلی جایگاههای کشور را عادی توصیف کرد و افزود: در حال حاضر با توجه به اقداماتی همچون دونازله کردن تلمبه ها ، نصب جایگاههای سریع النصب و سیار مشکل صفوف طولانی در جایگاههای عرضه سوخت برطرف شده و معضل صفهای طویل تنها در پیکهای مصرف و در برخی جایگاهها مشاهده می شود.
معاون وزیر نفت در ادامه در تشریح اقدامات این شرکت در راستای برطرف کردن مشکل کمبود جایگاه توضیح داد: با اجرای طرح دو نازله کردن تلمبه ها، 375 نازل به تعداد نازلهای فعلی اضافه شده است.
بهره برداری از 6 جایگاه عرضه سوخت
شهنازی زاده همچنین با بیان اینکه 6 جایگاه عرضه سوخت نیز در تهران مورد بهره برداری قرار گرفته است، اضافه کرد: در همین راستا 22 جایگاه سیار در تهران راه اندازی شده، ضمن اینکه 94 نازل نیز در حومه تهران مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی از نصب 15 جایگاه سریع النصب در آینده نزدیک خبر داد و گفت: 13 جایگاه در مناطق 22 گانه تهران توسط بخش خصوصی در حال ساخت و راه اندازی است.
ساخت جایگاه توسط بخش خصوصی
معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: بر همین اساس ساخت 13 جایگاه نیز در حومه تهران در دستورکار بخش خصوصی قرار دارد، ضمن اینکه 5 جایگاه با 64 نازل نیز در شهرهای پرند، شهریار، رباط کریم و اسلامشهر به بهره برداری رسیده است.
شهنازی زاده ادامه داد: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران مذاکراتی را با شهرداری برای برطرف کردن مشکل زمین و در اختیار گرفتن زمین حتی با متراژ پایین انجام داده و امیدوار است شهرداری و سایر سازمانها اقدامات مناسب در راستای برطرف کردن این مشکل را انجام دهند.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در عین حال یادآور شد: در صورتی که این مشکل از سوی شهرداری برطرف نشود، وزارت نفت راسا اقدام به خرید زمین و ساخت جایگاه خواهد کرد.
کنترل مصرف بنزین
معاون وزیر نفت درخصوص تمهیدات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی برای کنترل مصرف بنزین توضیح داد: به نظر می رسد این شرکت در مدیریت مصرف موفق عمل کرده است، ضمن اینکه اگر طرح سهمیه بندی بنزین اجرا نمی شد، امسال روزانه 16 میلیون لیتر به مصرف کنونی بنزین اضافه می شد.
به گفته شهنازی زاده هم اکنون مصرف بنزین به سطح 66 میلیون لیتر در روز رسیده است.
وی درباره معضل ترافیک و دسترسی آسان مردم به بنزین اظهار داشت: 120 لیتر بنزین ماهیانه موجب شده مردم بخشی از بنزین مازاد خود را ذخیره سازی و در ماههای دیگر مصرف کنند که به نظر می رسد، ترافیک ماههای اخیر نیز بر همین اساس ایجاد شده است.
جایگاههای نفت گاز در نقاط مرزی کنترل می شوند
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران درخصوص طرح کارت هوشمند نفت گاز نیز تصریح کرد: جایگاههای عرضه نفت گاز به دلیل اینکه در خارج از شهر قرار دارند، به مشکل ترافیک مواجه نمی شوند. این در حالی است که سهمیه بندی برای این فرآورده نیز در دستر کار قرار ندارد.
به گفته وی بدین ترتیب خودروهای دیزلی با استفاده از کارت هوشمند سوخت گیری می کنند که به نظر نمی رسد این موضوع باعث ایجاد ترافیک در جایگاههای عرضه گازوئیل شود.
شناسایی نقاط ضعف
شهنازی زاده با تاکید بر اینکه کاهش یا افزایش مصرف نفت گاز با اجرایی شدن طرح کارت هوشمند در دستور کار قرار ندارد، خاطرنشان کرد: در شهرهای مرزی به دلیل جلوگیری از پدیده قاچاق سوخت کنترل بر روی جایگاهها مانند گذشته اعمال خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در پایان مدیریت این شرکت در اجرای طرح کارت هوشمند سوخت را قابل قبول عنوان کرد و افزود: با شناسایی نقاط ضعف در جهت جبران آن گام بر می داریم.
نظر شما