۲۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۲۵

سخنگوی شهرداری:

سازه تئاتر شهر دچار مشکل نشده است/ تشدید آلودگی هوا را به مقامات مربوط اعلام کرده بودیم

سازه تئاتر شهر دچار مشکل نشده است/ تشدید آلودگی هوا را به مقامات مربوط اعلام کرده بودیم

محمد هادی ایازی گفت:بر اساس گزارشهای متخصصین ترکهای ایجاد شده در دیواره تالار قشقایی اصل سازه تئاتر شهر را دچار مشکل نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر ،دکتر ایازی در نشست خبری که صبح امروز در ساختمان شهرداری تهران برگزار شد گفت: همانطور که گفته شده است در سال 1383 با هدف ساختن مسجدی در کنار تئاتر شهر گودبرداری صورت گرفته است که با اعتراض هنرمندان این کار متوقف شد.

وی ادامه داد: بحث جدیدی که در حال حاضر مطرح شده است وجود ترکهایی در تالار قشقایی است که اعلام کردند اصل سازه را دچار مشکل کرده است اما بر اساس گزارشات متخصصین اینگونه نیست.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: شاید این ترکها ناشی از اقداماتی است که در درون خود تئاتر شهر از طرف میراث فرهنگی برای بازسازی از سال 84 انجام گرفته است و یا مربوط به اضافه بنایی است که بر روی تئاتر شهر قرار دارد.

وی در مورد حل مسائل مربوط به تئاتر شهر تصریح کرد: دکتر صفار هرندی نامه ای به شهردار تهران ارسال کرده است که در این نامه آمده است شهردار تهران می تواند برای برگزاری جشنواره تئاتر در تالار تئاتر شهر بدون آنکه مشکلی برای مردم ایجاد شود ضمانت کند، باید گفته شود کسی که باید تضمین دهد وزارت ارشاد است چون مسئول تئاتر شهر است اگر در اختیار ما بود ضمانت می کردیم.

سخنگوی شهردار تهران ادامه داد: باید وزارت ارشاد موضع خود را به طور صریح مشخص کند که آیا ساختمان کناری تئاتر شهر که ایجاد مشکل کرده مسجد شود یا نه تا این مسئله هر چه زودتر حل شود.

ایازی در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره برترینهای پژوهش در حوزه مدیریت شهری در هفته گذشته گفت: خوشبختانه در سال گذشته در حدود 620 اثر علمی برای شرکت در این جشنواره به دست ما رسیده بود که امسال این تعداد به 2 هزار و 66 مورد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: مسئله سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری از اقدامات مهم دیگر شهرداری در این مدت بوده است و طی این دوره بالغ بر 2 هزار و 60 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی با هدف کارسازی اتفاق افتاده و آخرین آن نیز مربوط به پروژه هزار و 40 میلیارد تومانی حقانی است.

سخنگوی شهرداری تهران در ادامه این نشست در مورد تشدید آلودگی هوا طی چند روز گذشته گفت: بنا بر قانون کمیته اجرایی کاهش آلودگی هوا در استانداری تهران مسئول رسیدگی به این مشکل است. شهرداری با بررسیهای لازم سریعا شدت آلودگی هوا را به سازمان محیط زیست و استانداری اعلام و درخواست برگزاری یک جلسه کرد. اما متاسفانه علیرغم اعلام همکاری این جلسه تشکیل نشد و مسئولیت آن مربوط به سازمان محیط زیست و استانداری است.

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران در مورد جمع آوری زباله های عفونی تصریح کرد: جمع آوری پسماند های بیمارستانی بر عهده وزارت بهداشت است که البته این نهاد اعلام کرده اعتبار مورد نیاز برای خرید تجهیزات این کار را ندارد.

سخنگوی شهردار تهران درباره انتقال و ساماندهی مشاغل از سطح شهر تهران گفت: شهرداری در جهت ساماندهی مشاغلی که در سطح شهر ایجاد مشکل می کند طرحی را به صورت مطالعاتی و اجرایی تدوین کرده و برنامه های مربوط به آن در حال پیگیری است.

ایازی ادامه داد: شهرداری در زمینه طرح انضباط اجتماعی جلساتی با نیروی انتظامی داشته و با توجه به اینکه یکی از مشکلات  شهر تهران وجود سد معبر است با هماهنگیهای صورت گرفته با نیروی انتظامی این طرح هم اکنون در منطقه 3 آغاز شده است.

ایازی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران درباره اینکه شخص رئیس جمهور پیشنهاد تشکیل ستاد صیانت از حقوق شهروندان را ارائه داده اند بدون اینکه نامی از شهرداری برده شود گفت: اداره شهر تهران به عهده شهرداراست قاعدتا موضوعاتی که در چارچوب شهر تهران قرار بگیرد مربوط به شهرداری است. اگر ماده 137 برنامه پنج ساله چهارم توسعه تحت عنوان مدیریت واحد شهری اجرا شود دیگر نیازی به تشکیل ستادهای مختلف نیست.

وی درباره کارتن خوابها گفت: هدف شهرداری از اسکان کارتن خوابها شامل اسکان موقت افراد بی خانمان، شناسایی مشکلات افراد بی سرپرست، آگاه سازی عمومی از پیشگیری از کارتن خوابها و ارائه خدمات حمایتی و اجتماعی است.

به گفته سخنگوی شهردار تهران تعداد کارتن خوابها در سال 86 نسبت به سال 85 یک و نیم برابر شده است و در 8 ماهه اول سال 87 نیز این تعداد نسبت به سال 86 به کمتر از نصف کاهش یافته است.

ایازی در باره مشکل برداشت ذخیره ارزی خاطرنشان کرد: زمانی که قانونی در مجلس به تصویب می رسد هیچ مرجعی نمی تواند آن را نفی کند با آن که هنوز این قانون اجرایی نشده است اما متروی تهران قابلیت دارد تا 30 کیلومتر مترو در سال احداث کند. اما تحقق این هدف احتیاج به اعتبار بیشتر دارد.

وی در مورد پروژه حقانی نیز خاطرنشان کرد:  قرارداد مشارکتی با هدف ساختن مجموعه ای اداری، تجاری، مسکونی در زمینی به مساحت 75 هزار متر مربع با پیمانکار خصوصی منعقد شده  که در این مجموعه از طرف شهرداری 600 میلیارد تومان و بخش خصوصی 440 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

سخنگوی شهردار تهران افزود: بر اساس این پروژه 58 درصد سهم شهرداری و 42 درصد آن سهم سرمایه گذار خصوصی است که زمان اجرای آن نیز 36 ماه طول خواهد کشید و این مجموعه به مبلغ 2 هزار و 500 میلیارد تومان به فروش خواهد رسید که هزار و 500 میلیارد تومان از درآمد آن متعلق به شهرداری خواهد بود.

ایازی درباره قرارداد جدیدی که با سرمایه گذاران کشور چین منعقد شده است تصریح کرد: به منظور بازسازی بافت فرسوده قراردادی با اعتبار 450 میلیون یورو با چین منعقد شده که هدف اصلی آن جذب مشارکت سرمایه گذاران خارجی در حوزه مدیریت شهری است و البته به دلیل اضافه کردن پروژه بزرگ راه امام علی (ع) به این قرار داد وقفه ای در انعقاد این قرار داد به وجود آمده است.

سخنگوی شهردار تهران همچنین خبر آبگرفتگی برج میلاد را به آن صورت که بزرگنمایی شده بود تکذیب کرد.

کد خبر 800240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha