به گزارش خبرنگار مهر، مجید ملکی تبار امروز در یک نشست مطبوعاتی گفت: خوشبختانه در 30 سال گذشته فرهنگ قرآنی مردم در جامعه به نحو شایسته ای افزایش یافته است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کار و امور اجتماعی اظهار داشت: وزارت کار در3 سال اخیر واحد خاصی را برای افزایش سطح فرهنگ قرآنی کارگران در نظر گرفته است تا بتوان فرهنگ غنی قرآنی را به نحو شایسته ای در میان جامعه کار، افزایش داد.
وی با اشاره به برخی از فعالیتهای واحد یاد شده تصریح کرد: برگزاری کلاسهای آموزش قرآن در سطح استان ها و واحدهای تولیدی، شناسایی نیروهای قرانی در واحدهای تولیدی، برگزاری محافل قرآنی، تربیت مربی قرانی در سطح استان های کشور، عضویت در سازمان تبلیغات اسلامی، برگزاری مسابقات قرانی در میان کارگران و خانواده های آنها و همچنین ترویج فرهنگ قرآنی در میان جامعه کار و تولید از جمله این فعالیتها بوده است.
ملکی تبار در خصوص برگزاری مسابقات قرآنی در سالهای پیش یادآور شد: نخستین دوره مسابقات قرآنی کارگران در سال 79 با حضور 15 نفر در شهرستان کرج برگزار شد و پس از آن طی سالهای 81-80 و 83-84 این مسابقات در کشور با حضور جمع کثیری از کارگران کشور برگزار شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کار در مورد هدف از برگزاری ششمین دوره مسابقات قرانی ویژه کارگران در مشهد گفت: ارج نهادن به ارزشهای اعتقادی، ایجاد رقابت سالم ، جلب مشارکت کارفرمایان ، ارتقای سطح علمی و فرهنگی کارگران و ارائه جامعه آماری نمونه قرآنی، شناسایی آسیبهای فرهنگی، نیازهای آموزشی قرآنی، تحقق کارشایسته با در نظر گرفتن اصول قرآنی در عرصه کار و تولید از جمله اهداف برگزاری ششمین دوره مسابقات حفظ ،قرائت و مفاهیم قران کریم ویژه کارگران است.
ملکی تبار در مورد علت عدم برگزاری مسابقات قران طی 2 سال گذشته گفت: وزارت کار در صدد بود ششمین دوره مسابقات را با کیفیت مطلوب تری برگزار کند، به همین دلیل 2 سال تاخیر در برگزاری این مسابقات صورت گرفت و کیفیت مطلوب مسابقات ماه آینده دلیل این مدعا خواهد بود.
محسن شریف زاده مدیر کل امور فرهنگی وزارت کار و امور اجتماعی نیز در اظهاراتی گفت: وزارت کار به عنوان متولی جامعه کارگری کشور همواره گامهای ارزشمندی در محوریت قرآن برداشته است.
مدیر کل امور فرهنگی وزارت کار و امور اجتماعی افزود: مرحله نخست مسابقات قرآنی کارگری در سطح واحدهای تولیدی برگزار شد و افراد برگزیده به ادارات کار استانها معرفی شدند.
وی در ادامه اظهار داشت: در مرحله دوم مسابقات، واحدهای کارگری در سطح استانها به رقابت پرداختند و منتخبان استانی نیز معرفی شدند. به گفته وی کارگران در رشته های حفظ، قرائت و مفاهیم قران به رقابت می پردازند و در این مسابقات علاوه بر کارگران فرزندان و همسران آنها نیز می توانند شرکت کنند.
شریف زاده سهمیه هر استان را 13 نفر ذکر کرد و گفت: از میان 245 نفر برگزیدگان استانی قرار است 32 نفر به عنوان نفرات برتر جامعه کارگری در موضوعات حفظ، قرائت و مفاهیم قران کریم، معرفی شوند.
شریف زاده با اشاره به داوران این دوره از مسابقات گفت: داوران این دوره 10 نفر از اساتید برجسته قرآن در کشور هستند.
مدیر کل امور فرهنگی وزارت کار با اشاره به تاکید وزیر کار و امور اجتماعی مبنی بر توسعه فرهنگ قرآنی در میان جامعه کارگری کشور گفت: وزیر کار همواره بر مانوس شدن کارگران به قرآن تاکید داشته و گفته است که کارگران در مرحله نخست باید به سوی رو خوانی و روان خوانی قرآن گام بردارند.
شریف زاده یاد آور شد: در تفاهم نامه ای که با سازمان تبلیغات اسلامی داشتیم، قرار شد کلاس های فشرده ای برای روخوانی قرآن کارگران در واحدهای تولیدی برگزار شود. این مقام مسئول در پایان یادآور شد: مراسم اختتامیه ششمین دوره مسابقات حفظ ، قرائت و مفاهیم قرانی کارگران با حضور محمد جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی برگزار خواهد شد.
نظر شما