به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، آیتالله اسدالله ایمانی امروز در نشست شورای ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر افزود: تکلیف امر به معروف و نهی از منکر در مرحله اول همان تذکر لسانی است که این کار باید در جامعه توسعه و گسترش یابد.
آیت الله ایمانی گفت: تکثر در قرائت زمینه این امر که معروف را منکر و منکر را معروف ببینیم فراهم کرده است.
وی ادامه داد: باید احساس مسئولیت و همگرایی در جامعه بوجود بیاید و جامعه را از بیتفاوتی خارج کنیم.
امام جمعه بوشهر با اشاره به عدم فضای مناسب برای استقرار ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: در مصلی بزرگ در حال ساخت بوشهر مکانهایی برای ستادهایی که ریاست آنها برعهده امام جمعه است در نظر گرفته شده و مسئولان باید برای استقرار این ستاد همکاری لازم را انجام دهند.
استاندار بوشهر هم در این نشست گفت: فریضه امر به معروف و نهی ازمنکر یک فریضه عمومی است وباید یک نگاه عمومی هم به این امر صورت گیرد.
ابوطالب شفقت تصریح کرد: با توجه به اینکه این فریضه یک امر عمومی است باید راهکارهمگانی کردن آن را شناسایی کنیم.
استاندار بوشهر با بیان این آموزش و پرورش و صداو سیما نقش مهمی در فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارند تاکید کرد: مراکز آموزش عالی، ادارات، اصناف، جامعه و خانواده از اقشار مهم تاثیرگذار در همگانی کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر هستند.
شفقت با اشاره به اینکه به یک راهکار واحد برای اجرایی کردن این فریضه نرسیدیم گفت: انسجام جریان یافته در فریضه امر به معروف و نهی از منکر نداریم هر چند مسولان با تمام تلاش به وظیفه خود در این زمینه عمل میکنند.
وی خاطر نشان کرد: برجسته کردن کار نظام یک مصداق مهم امر به معروف است که موجب نشاط و شادابی در جامعه و حضور قدرتمند مردم در برابر توطئههای دشمنان میشود.
شفقت با بیان اینکه راه و روش اجرایی کردن فریضه امربه معروف ونهی از منکر به یک کار پژوهشی نیاز دارد ادامه داد: یک تیم کارشناسی از حوزه علمیه، دانشگاه و آموزش و پرورش باید نسبت به انجام این امر اقدام کنند.
استاندار بوشهر بر فعال کردن ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و دستگاههای اجرایی تاکید کرد و اظهار داشت: فعال بودن ستاد امر به معورف و نهی از منکر در ادارات باید به عنون یک شاخص مهم ارزیابی عملکرد ادارات محسوب شود.
نظر شما