رضا کمال علوی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: نمایش خیابانی به عنوان یک کار با وجهه مبارز، یک وجهه اجتماعی ویژه دارد و در آن معضلات روز سیاسی، اجتماعی، بحران ها مطرح می شود.
مدیرعامل کانون هنرمندان خراسان گفت: تئاتر خیابانی، محصول اجراهای بسیار برای مخاطبی است که گذری با موضوعات روز اجتماعی مواجه می شود.
وی با بیان اینکه یکی از شاخص های این هنر وجهه مردمی آن است، اظهار داشت: نمی توان این تئاتر را با تئاتر صحنه ای مقایسه کرد و در تئاتر خیابانی تئاتر به سوی مردم می رود.
کمال علوی افزود: یکی از شعارهایی که همواره گروه های نمایشی خیابانی مطرح می کنند این است که منتظر نمی شوند مردم به سراغ آنها بیایند، هر جایی که مردم هستند آنها نیز می روند تا برای ایجاد پیام و ارتباط ، رسالتی که در ذات هنر تئاتر وجود دارد را اجرا کنند.
وی افزود: تئاتر قاب عکسی امروز به شدت تغییر کرده است و در حال حاضر طراحی سالن های جدید تئاتر به گونه ای طراحی می شوند که فاصله بین تماشاگر و گروه نمایش دهنده را به مرور کم و رابطه بین بازیگر و تماشاچی بیشتر شود.
کمال علوی با اشاره به اینکه این هنر شاخه ای از تئاتر مبارز است، اظهار داشت: تئاتر خیابانی به عنوان یک اثر مبارز اجتماعی برای تماشاگری است که گذری عبور می کند و گروه اجراکننده این قدر توانایی دارد که بتواند در همان فاصله زمانی کم با تماشاگر ارتباط لحظه ای برقرار کند.
وی در پایان از کیفیت اجرای نمایشهای خیابانی در مشهد انتقاد کرد و گفت باید به این مقوله بیشتر توجه شود.
نظر شما