به گزارش خبرنگار مهر در کرج، وی در همایش تبیین سیاستهای اقتصادی دولت در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: دولت در پیگیری طرح تحول اقتصادی، همه جنبه های اقتصادی را در نظر گرفته که در نتیجه آن نه تنها به دنبال تحقق این طرح تورم به وجود نمی آید، بلکه تحولات مطلوبی نیز در اقتصاد کشور ایجاد می شود.
تمدن بیان داشت: به دنبال تحقق کامل طرح تحول اقتصادی دولت، به واقع تحولات عمیقی در اقتصاد کشور ایجاد می شود و بسیاری از مصوبات اجرا نشده اقتصادی اجرا خواهند شد.
استاندار تهران از اصلاح نظام مالیات به عنوان یکی از محورهای طرح تحول اقتصادی نام برد و ادامه داد: یکی از اهداف دولت در پیگیری طرح تحول اقتصادی، اصلاح نظام مالیات است که به دنبال آن، مالیاتها عادلانه تر می شوند و همه کسانی که از زیر بار پرداخت مالیات فرار کرده اند مالیات خود را پرداخت می کنند.
تمدن با اشاره به اصلاح نظام بانکداری، هدفمند کردم یارانه ها، ارتقای بهره وری و اصلاح گمرک به عنوان بخشی دیگر از محورهای طرح تحول اقتصادی افزود: طرح تحول اقتصادی به گونه ای برنامه ریزی شده که رویکرد همه محورهای آن ضد تورمی باشد.
یارانه نان نارضایتی مردم را از بین نبرده است
استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت موضوع نان گفت: اختصاص یارانه به نان، نارضایتی مردم را از بین نبرده است، زیرا به رغم این این وجود این یارانه باز هم در بسیاری از موارد، نان غیربهداشتی، سوخته و خمیر به دست مردم می رسد.
این مسئول ادامه داد: هر کیلو آرد برای دولت، 450 تومان تمام می شود، در حالی که با قیمت هر کیلویی هفت تومان و پنج ریال به دست نانوایی می رسد.
وی تصریح کرد: با وجود این امر انتظار می رود همه آرد اختصاص داده شده به صورت نان با کیفیت مطلوبی به دست مصرف کننده برسد، در حالی که بخشی از آن از بازار سیاه و بخشی نیز از مرزهای کشور همسایه سر درمی آورد.
تمدن افزود: دولت، چهار هزار میلیارد تومان یارانه نان می دهد، در حالی که بودجه عمرانی استانها هشت هزار میلیارد تومان است که این امر، اهمیت امر نان نزد دولت را نشان می دهد.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: با مشکلات به وجود آمده، دولت به این نتیجه رسیده که یارانه، جوابگوی مشکل نان نیست و باید در طرح تحول اقتصادی برای نان نیز فکری کرد.
اجرای طرح تحول اقتصادی بانکداری بدون ربا را محقق می کند
تمدن در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قانون بانکداری بدون ربا در سال 63 تصویب شده بود، در حالی که این قانون هنوز اجرایی نشده است.
وی ادامه داد: رئیس جمهور قصد دارد در طرح تحول اقتصادی، سود بانکها کم کم منطقی شود و به دنبال آن بانکداری بدون ربا محقق شود.
این مسئول با اشاره به حسابهای پس انداز قرض الحسنه، حسابهای جاری، حسابهای سپرده کوتاه مدت و حسابهای سپرده بلندمدت افزود: بانکها برای تنها ده درصد منابع مالی مردم، سود بالای ده درصد می دهند، در حالی که این امر عادلانه نیست.
استاندار تهران با اشاره به سیستم صحیح مشارکت بانکها و مردم خاطرنشان کرد: دو طرف شراکت باید در سود و زیان هم شریک باشند و برای شراکت از هم وثیقه نخواهند، در حالی که بانکهای ما که خود را شریک اقتصادی مردم می دانند، شرایط مطلوب یادشده برای شراکت را رعایت نمی کنند.
وی بیان داشت: به دنبال تحول اقتصادی، این مورد نیز حل خواهد شد و در شراکت اقتصادی بانکها و مردم، شرایط مطلوب شراکت رعایت خواهد شد.
تمدن در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مطرح کردن بحث تحول اقتصادی، ابزار انتخاباتی دولت نهم نیست و این دولت قصد ندارد با استفاده سودجویانه از طرح این بحث، خود را در انتخابات بعدی مطرح کند.
وی ادامه داد: تحقق طرح تحول اقتصادی کار بسیار سخت و پرزحمتی است و اگر دولت قصد داشته خود را در انتخابات بعدی مطرح کند راههای آسان تری برای این کار وجود دارد.
این مسئول افزود: بعضی ها از دولت خواستند پیگیری بحث تحول اقتصادی را به بعد از برگزار شدن انتخابات به نفع خود موکول کند، اما دولت مصرانه ایستاد و گفت که هیچ مصلحتی را به مصلحت مردم ترجیح نمی دهم.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: دولت، آماده پذیرش همه انتقادهای به جا و منصفانه است و اگر منتقدین با دلیل و برهان ثابت کنند که طرح تحول اقتصادی، تورم زا است دولت از اجرای این طرح چشم پوشی می کند.
نظر شما