زین العابدین نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، افزود: این صندوق از سال 1382 در راستای مسائل و ماموریتها و وظایف حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران تشکیل شده و قسمتهایی از بودجه عمومی کشور نیز به این امر اختصاص یافته است .
وی در بیان مشخصات اعضای این صندوق نیز گفت: کسانی که سوابق فرهنگی، هنری مستمری را در کارنامه خود دارند و فعالیتهای ثمر بخشی را ارائه می کنند و همچنین تحصیل کرده های رشته هنر که در بعد انتقال فکر و اندیشه و ایده های هنری فعالیت می کنند و در جامعه فعالیتهای مثمر ثمر دارند و در این صندوق عضویت دارند.
نصیری ادامه داد: ما از طریق اطلاعیه های عمومی و شیوه های مختلف به افراد در مورد کارکرد صندوق اطلاع رسانی کرده از آنها دعوت به عضویت کردیم، اما بسیاری از هنرمندان با دیدگاه خاصی از عضویت در این صندوق استقبال نکردند، این در حالی است که در بیشتر نقاط دنیا جایگاه علمی و هنری افراد بر اساس عضویت در این مجامع مشخص می شود و در سیاستگذاری فعالیتهای فرهنگی و هنری نیز نقش آفرین می شود.
نماینده صندوق حمایت از هنرمندان با بیان این مطلب که نباید همه برنامه ریزی ها را بر اساس ایده های بسته خود را طراحی کنیم، خاطر نشان کرد: هنرمندان نباید خود را از این گونه فعالیتها کنار کشیده و از دور نظاره گر باشند، بلکه باید این محیط ها به محلی برای رشد نگاه کرد.
نصیری کار اصلی صندوق را اعطای تسهیلات و بیمه هنرمندان عنوان کرد و اظهار داشت: تسهیلات اعطایی بدون سود است و تاکنون در سطح استان 116 نفر از این تسهیلات استفاده کرده اند.
وی مبلغ تسهیلات را بین یک تا چهار میلیون اعلام کرد و گفت: در سال 87 ، 27 نفر وام گرفته اند و 220 متقاضی نیز در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند.
نصیری همچنین از بیمه شدن 282 نفر از اعضای صندوق خبر داد و گفت: 52 نفر نیز متقاضی بیمه در انتظار پایان اقدامات اجرایی برای تکمیل مدارک بیمه قرار دارند.
نظر شما