علی نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به منظور ایجاد سلامت و امنیت در کارهای اجرایی بخش، اقدام به جمع آوری نقطه نظرات کردیم و در این زمینه نیز اقدامات جدیدی برای کشاورزان و بخش کشاورزی در کشور در دست انجام است که یکی از آنها اجرایی کردن سیستم توزیع هوشمند در کشور است.
وی افزود: با اجرای این کار و راه اندازی سیستم کارگزاریهای تعاونی تولید به سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری مجهز می شوند تا محصولات تولید کنندگان به دست مصرف کننده واقعی برسد.
این مسئول خاطرنشان کرد: کارهای مطالعاتی و تجهیز دستگاه های ایمنی برای اجرای این طرح و راه اندازی سیستم انجام شده است و در آینده ای نزدیک تمامی دغدغه های تولیدکنندگان را از بین می برد.
نصرتی بیان داشت: در طراحی سیستم توزیع هوشمند بارکد 16 رقمی بر روی کیسه های تمامی محصولات درج می شود که در آن جرئیات محصول مانند مشخصات کارگزار، محل بارگیری، استان، شهرستان و ... درج شده است.
مدیرعامل شرکت خدماتی حمایتی کشاورزان کشور عنوان کرد: همچنین در سیستم نرم افزاری، تعداد کیسه ها، شماره کیسه و دیگر مشخصات در سیستم به صورت آنلاین وارد می شود و کاربر می تواند از طریق سیستم متوجه شود که این بار از کجا حرکت کرده است، در مجموع مبدا و مقصد حرکت خودروهای حامل بار در سیستم ثبت می شود.
وی یادآور شد: در این سیستم رانندگان نیز طی مسیر کنترل می شوند، امید است با اجرای این کار حمل و نقل مناسبی در کشور داشته باشیم.
این مسئول متذکر شد: تمامی افرادی که در این بخش فعالیت می کنند باید تلاش خود را با سیستم داشته باشند و می توانند نقطه نظرات خود را به اتحادیه انتقال دهند.
نصرتی همچنین اعلام کرد: باید فضایی ایجاد شود تا کود به صورت سالم و به موقع در اختیار کشاورز قرار گیرد و تولید کننده هیچ دغدغه ای برای فصل زراعی نداشته باشد.
این مسئول ادامه داد: در بعضی مواقع به دلیل عدم تحویل به موقع کود به دست کشاورز، مشکلاتی در تولید ایجاد می شود.
نظر شما