به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از این منابع ، با افزایش ساعت به ساعت کشتهها ، سردخانه بیمارستان الشفا مملو ازجسد شده است و بسیاری از اجساد شهدا به روی زمین میماند تا برای تشییع جنازه به خانوادهها تحویل گردد.
در عین حال "مادز گیلبرت" پزشک نروژی به عنوان یکی از دو پزشک خارجی که در بیمارستان«الشفا» حضور دارد می گوید: درالشفا، تنها بیمارستان مهم شهر غزه، وضع به حدی رقتباراست که تختها بین دو و سه بیمارتقسیم میشود. این بیمارستان درحال فروپاشی است و برخی ازعملهای جراحی به روی کف زمین صورت میگیرد.
وی گفت: بیمارستان الشفا فاقد تجهیزات اساسی است و بیشتر اوقات جریان الکتریسته قطع است و عملهای جراحی زیادی زیرنور لامپهایی است که با موتور برق روشن نگه داشته شدهاند.
این پزشک غربی میافزاید: ما حدس می زدیم که وضع هولناک است اما ازابعاد فاجعه، مبهوت ماندهایم.
"مادز گیلبرت" با اشاره به تجربههای پیشین خود می افزاید: ۲۵ سال درمناطق جنگی زیادی خدمت کرده ام اما وضعیتی که اکنون مشاهدهمی کنم «دردناکتر» همیشه است.
دو خبرنگارآسوشیتدپرس هم که ازالشفا دیدارکردهاندمیگویند افزون برهمه اتاقها که مملو ازمجروح است، به دلیل افتادن زیاد زخمیها در هرگوشه بیمارستان عبور ازراهروها به سختی صورت میگیرد.
وضع بیمارستان الشفا ازعصر سه شنبه و در پی هدف قرارگرفتن یک مدرسه وابسته به سازمان ملل متحد که بسیاری از مردم در آن پناه گرفته بودند به وخامت بیشتری گراییده است. در این فاجعه بیش از۴۰ زن و کودک که درمدرسه پناه گرفته بودند، کشته شدهاند.
در همین ارتباط پزشکان مدافع حقوق بشر چهارشنبه اعلام کردند که درفاصله روزهای سی و یکم دسامبر تا چهارم ژانویه، شش نفر از اعضای تیمهای پزشکی هنگامی که درحال انتقال زخمیها بودند، کشته و سی نفراز امدادگران پزشکی زخمی نیز شدهاند.
از میان ۵۶ درمانگاه در چهار شهر اصلی و سایر مناطق باریکه غزه، تنها سه واحد فعالند، و بقیه به دلیل مقررات منع آمد و شد و تنگناهای شدید دیگر، تعطیل هستند.
در همین حال وزیرخارجه ایران از مصر درخواست کرده است که با برقراری یک بیمارستان صحرایی در بخش مصری گذرگاه «رفح» موافقت کند. مصرهنوز به این درخواست پاسخی نداده است.
نظر شما