۲۱ دی ۱۳۸۷، ۱۷:۱۳

مجوز ایجاد باغ مادری زیتون در مازندران اخذ شد

مجوز ایجاد باغ مادری زیتون در مازندران اخذ شد

ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست جهاد دانشگاهی واحد مازندران گفت: مجوز ایجاد باغ مادری زیتون در مازندران از وزارت جهاد کشاورزی اخذ شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد قاسمی امروز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران در استانداری افزود: کاشت 20 نوع زیتون، احیای گیاه سرخدار به عنوان اولین گیاه ضد سرطان ، کاشت 25 هزار نهال درخت دارویی از دیگر فعالیت های جهاد در بخش گیاهان دارویی است .

وی سرمایه مورد نیاز برای اجرای این طرح را یک میلیارد ریال با اشتغال زایی برای 50 نفر عنوان کرد .

سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به برنامه ریزی اجرای عملیات اصلاح نهال توت فرنگی اصلاح برنج و اصلاح مرکبات در زمین های چپکرود ، زاغمرز ، بهشهر و بابل ادامه داد : با اجرای این طرح جهاد دانشگاهی استان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نهال اصلاح شده در سطح کشور خواهد بود که توانایی تولید و عرضه 10 میلیون نهال در سال را خواهد داشت .

قاسمی یادآور شد : سرمایه مورد نیاز برای این طرح یک میلیارد ریال بوده و 200 نفر نیز اشتغال زایی دارد.

وی با اشاره به اینکه کشور سالانه نیازمند 56 میلیون قطعه ماهی زینتی است، گفت: تاکنون این نیاز با واردات از سنگاپور و تایلند انجام می شد که با عملیاتی شدن باروی ماهیان زینتی در جهاد دانشگاهی مازندران توانایی باروری کامل 30 نوع ماهی سردآبی و غیر اقیانوسی وجود دارد.

قاسمی تصریح کرد: مازندران قادر است نیاز کشور در بخش ماهیان زینتی را به طور کامل تأمین کند.

وی با بیان اینکه مجوز اولیه برای اولین مرکز رشد IT و ICT گرفته شده افزود : این مرکز به زودی در مازندران افتتاح می شود که محل جذب بسیاری از نخبه های استان خواهد بود .

قاسمی سرمایه مورد نیاز برای اجرای این طرح را دو میلیارد ریال با اشتغال زایی 100 نفر عنوان کرد.

سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ادامه داد: ایسپا بخش مهمی است که به عنوان عامل اصلی بازاریابی و تولید ، مود غفلت واقع شده است.

قاسمی افزود: از سال گذشته 49 مورد افکارسنجی برای واحدهای تولیدی انجام شد.

وی با اشاره به ایجاد سازمان همیاری اشتغال در مازندران گفت: تدوین دوره های تخصصی (زبان کارآفرینی ، کشاورزی ، آبزی پروری ، ماهیان زینتی گیاهان دارویی)، دوره های تربیت مربی ، دوره کارآفرینی از فعالیتها این مرکز است که توسعه آن نیازمند 300 میلیون ریال با اشتغال زایی 10 نفر خواهد بود.

وی با اشاره به تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی، برنامه ریزی فرهنگی، تربیتی، انجام تحقیقات توسعه ای و کاربردی، ارائه خدمات علمی و فنی در زمینه های مختلف مورد نیاز جامعه به عنوان وظایف کلی جهاد دانشگاهی افزود: حمایت ، تشویق و جذب دانشجویان و پژوهشگران جوان و مستعد، اجرای دوره های رسمی آموزشهای علمی کاربردی مطابق ضوابط و مقررات آموزش عالی کشور و مشارکت در ایجاد زمینه های مناسب برای اشتغال بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهی از دیگر وظایف این نهاد محسوب می شود.

قاسمی از توسعه و تجهیز مراکز آموزشی، ایجاد ، توسعه و مراکز پژوهشی ، قطبیت در بخش کشاورزی و گردشگری به عنوان خط مشی های جهاد دانشگاهی یاد کرد و ادامه داد: توسعه فن آوری اطلاعات و ایجاد مرکز رشد ، توسعه فعالیتهای فرهنگی پژوهش محور و توسعه فعالیت های کارآفرینی با محوریت تولید ابزارهای آموزش کارآفرینی از دیگر موارد به شمار می آید.

وی در خصوص فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران گفت: ایجاد مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی، مرکز تخصصی آبزی پروری و مرکز تخصصی فناوری اطلاعات از فعالیت های جهاد در بخش پژوهش است.

سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به برنامه ریزی اجرای عملیات اصلاح نهال توت فرنگی اصلاح برنج و اصلاح مرکبات در استان گفت: با اجرای این طرح جهاد دانشگاهی استان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نهال اصلاح شده در سطح کشور خواهد بود که توانایی تولید و عرضه 10 میلیون نهال در سال را خواهد داشت

کد خبر 814027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha