دکتر محمدمهدی قیامت رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران در گفتگو با خبرنگار مهر به تبعات تعیین سرانه درمان غیر واقعی پرداخت و گفت: سرانه 6500 تومانی باعث جهش تورمی خواهد شد که دود آن تنها به چشم مردم می رود.
روند تخصیص اعتبار به حوزه سلامت در کشورهمواره با فراز و نشیبهای فراونی همراه بوده است و در سالیان اخیر هیچگاه بودجه کافی برای تامین هزینه های سلامت از سوی دولت تخصیص داده نشده و در نتیجه وزارت بهداشت با مشکلات عدیده ای در پایان هر سال مواجه شده است.
برای سال 88 نیز سرانه درمان 6500 تومان تعیین شده که این موضوع با واکنش کارشناسان حوزه سلامت مواجه شده است.
رئیس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران با اشاره به کسری بودجه حوزه سلامت در سال جاری که 1900 میلیارد تومان برآورد می شود افزود: آنچه به عنوان سهم وزارت بهداشت در متمم بودجه 87 آمده 400 میلیارد تومان است که با این حساب در ابتدای سال آینده با 1500 میلیارد تومان کسری در حوزه بهداشت و درمان مواجه خواهیم شد.
در حال حاضر سازمانهای بیمه گر در ارایه خدمات مطلوب به مردم ناتوان هستند. دولت با کمبود بودجه در بخش درمان مواجه است، مدیریت نیروها و منابع در بخش سلامت به خوبی انجام نمی شود و تعرفه گذاری در این بخش نیز غلط است. همه این موارد موجب کند شدن حرکت سلامت در کشور شده است.
دکتر محمدحسین بدخش رئیس هیئت عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور با تاکید بر اینکه درمان مطلوب با سرانه فعلی مقدور نیست به خبرنگار مهر گفت: افزایش سرانه باعث می شود بیمارستانهای دولتی پرداختهای به روز داشته باشند و خدمات درمان به نحو مطلوب در اختیار قشر آسیب پذیر قرار گیرد.
نظر شما