به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از دانشمندان برای نخستین بار از روی زمین موفق به شناسایی اتمسفرهای سیاراتی خارج از منظومه شمسی در دل کهکشان راه شیری شده اند که تاکنون تنها از طریق رصدهای فضایی امکان پذیر بوده است.
تیمی از دانشمندان سیاره ای موسوم به OGLE-TR-56b را رصد کرده اند که نوعی از سیارات حجیم تحت عنوان مشتریهای گرم به شمار می رود و تصور می شود به واسطه نزدیکی زیاد به ستارگان خود و دمای بالا تشعشعاتی را در طول موجهای نوری و نزدیک مادون قرمز ساطع کنند که از زمین قابل کشف باشد.
به گفته دانشمندان این نتایج جدید سرفصلی نوین را برای مطالعه جهان های بیگانه باز می کند و به ویژه برای تلسکوپ اسپایتزر به عنوان سامانه اصلی فضایی این گونه تحقیقات که به زودی به انتهای مرزهای توانایی خود در کرانه های سرد می رسد بسیار حیاتی خواهد بود.
بر اساس گزارش ساینس دیلی، با از دور خارج شدن تلسکوپ اسپایتزر دانشمندان معتقدند تحقق مطالعات زمینی انتشارات حرارتی سیارات خارج از منظومه نوید بخش زنده نگاه داشتن این عرصه تحقیقاتی به شمار می رود.
سال نجوم در مهر - 46
جو سیارات خارج از منظومه شمسی برای نخستین بار از روی زمین رصد شد
گروهی از دانشمندان برای نخستین بار و از روی زمین موفق به نمایان ساختن انتشارات حرارتی سیاراتی خارج از منظومه شمسی شده اند که مرزهای جدیدی را به سوی شناخت بیشتر جهانهای بیگانه می گشاید.
کد خبر 817596
نظر شما