دکتر محمد واسعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش در شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت تصویب شد نحوه گرفتن دانشجو و مشخصات مراکزی که دانشجوی دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش تربیت می کند در شورای گسترش تدوین و پس از تصویب نهایی به این مراکز تحقیقاتی ابلاغ می شود.
واسعی یادآور شد: آیین نامه دکتری تخصصی همراه با پژوهش در بخش اول که شامل شرایط پذیرش دانشجویان برای ورود به دوره اولیه با عنوان دوره عالی پژوهش است، مشخص و تعیین شده است.
وی اضافه کرد: آیین نامه اعتباربخشی مراکز تحقیقاتی که دانشجویان دوره های دکتری تخصصی همراه با پژوهش را می پذیرند در شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی باید به تصویب برسد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در خصوص نحوه پذیرش نخبگان در این دوره گفت: عده ای نخبگان علوم پزشکی هستند که به دلیل اینکه در گذشته از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و به فعالیت های پژوهشی مشغول هستند، در گروه های شناسایی شده قرار ندارند، این عده می توانند به صورت عادی وارد دوره عالی پژوهش شوند و پس از موفقیت در این دوره در دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش ادامه تحصیل دهند.
وی اضافه کرد: افرادی نیز هستند که در آمارهای رسمی در دو سال اخیر اسامی آنها جزء گروه نخبگان قرار گرفته است و آنها نیز در صورتی که فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری باشند می توانند با استفاده از شرایط عام وارد این دوره شوند.
واسعی گفت: خصوصیات ورود به این دوره به صورت عام است اما یکسری پیش شرط که عمدتاً با تاکید بر تعداد مقالات در آن ذکر شده است.
معاون وزیر بهداشت در خصوص اعتبارات مراکز تحقیقاتی برای تربیت دانشجوی دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش گفت: در سال جاری اعتبار خاصی در بودجه دیده نشده و مراکز تحقیقاتی از همان اعتبارات موجود استفاده خواهند کرد.
نظر شما