به گزارش خبرنگار مهر، ایرج ولی پور امروز شنبه در دهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران در استانداری افزود: 259 پروژه عمرانی استان تحهیزاتی، 468 پروژه تعمیراتی، 393 پروژه توسعه، 188 پروژه خدماتی، 65 پروژه مطالعه و طراحی و 28 پروژه عمرانی استان در مرحله مطالعه و تحقیق است.
وی خاطر نشان کرد: بیشترین تعداد پروژه های احداثی مازندران مربوط به شرکت آب و فاضلاب روستایی با تعداد 111 پروژه و 13 میلیارد ریال اعتبار و بیشترین پروژه توسعه مربوط به اداره کل راه و ترابری استان با 187 پروژه و 14 میلیارد ریال اعتبار است.
معاون مدیرکل برنامه ریزی و بودجه استانداری مازندران با اشاره به اینکه از محموع دو هزار و 592 پروژه در دست اجرای عمرانی دستگاههای اجرایی استان 827 پروژه ماهیت احداث و توسعه دارند بازدید شده است تصریح کرد: 89 درصد اجرای پروژه های عمرانی استان دارای کیفیت خوب بودند.
ولی پور با بیان اینکه 37 درصد پروژه های عمرانی دستگاههای اجرایی مازندران بین 75 تا 100 درصد پیشرفت فیزیکی دارند یادآور شد: می توان گفت برآیند اجرای پروژه های عمرانی از نظر پیشرفت فیزیکی و میزان تخصیص اعتبار در استان مناسب بوده است.
به گفته این مسئول برنامه و بودجه استانداری مازندران، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با حدود 44 درصد پیشرفت فیزیکی پروژه های صفر تا 25 درصد بیشترین تعداد پروژه های شروع نشده را دارا است.
وی با بیان اینکه حداقل اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل پروژه های نیمه تمام و شروع پروژه های محرک توسعه استان با ماهیت استانی و ملی بالغ بر ده هزار میلیارد ریال برآورده شده است افزود: با گذشت حدود چهار سال از برنامه چهارم توسعه فقط حدود چهار هزار و 245 میلیارد ریال از اعتبار مورد نیاز تامین شده است.
معاون مدیرکل برنامه و بودجه استانداری مازندران ضعف زیرساخت ها، تجهیزات زیربنایی شبکه های حمل و نقل و راه و ترابری، کمبود امکانات و تجهیزات مناسب عمران شهری، کمبود ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی و تاسیسات ذخیره سازی و نگهداری کالا، پایین بودن ضریب اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای را از موانع عمده رشد و توسعه استان برشمرد.
ولی پور با بیان اینکه کل اعتبارات ابلاغ شده استان در سال جاری بالغ برچهار میلیون و 68 هزار و 437 میلیون ریال است گفت: میزان اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای مازندران در سال جاری هزار و 800 میلیون ریال بوده که توسط دستگاههای اجرایی استان با تخصیص حدود 60 درصد در حال اجرا طرح ها و پروژه های عمرانی بوده اند.
به گفته وی، این مبلغ از اعتبارات فوق استان صرف اجرای بیش از دو هزار و 500 پروژه شده که در این مرحله بیش از 800 پروژه با ماهیت احداث و توسعه مورد بازید کارشناسان این معاونت قرار گرفته است.
وی بیان داشت: اعتبارات ملی استانی شده و سایر ردیف ها تاکنون مبلغ دو هزار و 267 میلیون ریال بوده که به استان ابلاغ که پروژه های مربوط به این آیتم در برنامه بازدید بعدی قرار خواهند گرفت.
نظر شما