دکتر غلامرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعداد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور که برای انتقال به دانشگاههای علوم پزشکی داخل کشور درخواست می دهند در سالهای اخیر رشد داشته است به طوریکه تعداد انتقال به داخل کشور به میزان بیش از 7 سال گذشته بوده است.
وی یادآور شد: 42 نفر دانشجو به شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی معرفی شده اند که این تعداد با توجه به تازه تاسیس بودن این شعب قابل توجه است.
حسن زاده اظهار داشت: بر اساس آمار مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت 30 دانشجو در سال 81، 43 نفر در سال 82، 72 نفر در سال 83، 93 نفر در سال 84، 102 نفر در سال 85 و 110 نفر در سال 86 به دانشگاه های علوم پزشکی انتقال داده شده اند.
وی تاکید کرد: در نیم سال اول سال تحصیلی 87 نیز 120 نفر انتقال داده شده اند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: بیشترین دانشجویان انتقالی با 63 نفر در گروه دندانپزشکی مقطع دکتری حرفه ای بوده اند و پس از آن 20 دانشجو در رشته پزشکی، 18 نفر در رشته داروسازی و 8 نفر نیز در مقطع دکتری تخصصی بیشترین تعداد دانشجویان انتقالی را تشکیل می دهند.
وی با اشاره به انتقال دانشجویان دوره کارشناسی ارشد گفت: با توجه به انتقال 6 دانشجوی دوره کارشناسی ارشد و با توجه به تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مجموع در هیچ سالی به اندازه سال تحصیلی 87 - 86 انتقال دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری انجام نشده است.
حسن زاده با هشدار به خانواده ها یادآور شد: خانواده هایی که علاقمند به تحصیل فرزندان خود در خارج از کشور هستند به یاد داشته باشند که پیش از هر اقدامی از اعتبار دانشگاه هایی که فرزندان خود را به آنجا اعزام می کنند اطمینان حاصل کنند و به خصوص دختران را به دانشگاه هایی که در کشورهایی قرار دارند که از شرایط فرهنگی مطلوبی برخوردار نیستند اعزام نکنند.
نظر شما