محمد ربیع احمدخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: در صورت تخصیص به موقع اعتبارات، کتابخانه مرکزی در استان زنجان سال 88 تجهیز خواهد شد.
احمدخانی گفت: با توجه به بازدیدهایی که از کتابخانه های بزرگی مانند کتابخانه آیت الله مرعشی، کتابخانه ملی و آستان قدس برای الگوبرداری در ساخت کتابخانه مرکزی زنجان صورت گرفته است با ساخت و تکمیل این کتابخانه شاهد بزرگترین و یکی از مجهزترین کتابخانه های مرکزی کشور خواهیم بود.
وی درباره وضعیت فعلی کتابخانه های زنجان گفت: هم اکنون 45 کتابخانه عمومی در استان زنجان وجود دارد که سه واحد آن را کتابخانه های سیار روستاها و شهرک های اقماری تشکیل می دهند.
وی افزود: این کتابخانه ها در فضایی به مساحت 20 هزار متر مربع 450 هزار جلد کتاب را در خود جای داده اند و به 22 هزار عضو فعال خدمات ارائه می دهند.
هر 42 هزار زنجانی یک کتابخانه دارند
مدیر امور کتابخانه های عمومی استان زنجان میانگین بهره وری شهروندی از فضای کتابخانه ای را معادل هر 18 هزار نفر یک کتابخانه اعلام کرد که این امر در شهر زنجان به ازای هر 42 هزار نفر یک کتابخانه است.
احمدخانی با اشاره به استانداردهای جهانی کتابخوانی، افزود: برای رسیدن به استانداردها باید تعداد کتابخانه هایمان را دو برابر (70 باب) کنیم.
مدیر امور کتابخانه های عمومی استان زنجان در ادامه با تاکید بر لزوم توسعه فرهنگ مطالعه در سطح استان افزود: در راستای توسعه فرهنگ مطالعه در استان در آینده نزدیک 14 باب کتابخانه در روستاهای استان راه اندازی خواهد شد.
احمد خانی گفت: برای تجهیز و راه اندازی هر باب کتابخانه روستایی 20 میلیون تومان مورد نیاز است.
وی با اشاره به روند ساخت کتابخانه مرکزی شهر خرم دره، کمبود زمین را مهمترین مشکل ساخت این کتابخانه عنوان کرد و افزود: این کتابخانه مشکل زمین دارد و ما فعلا نمی توانیم در این پروژه سرمایه گذاری کنیم.
نظر شما