۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۱۰

گفتار مهر/

جهانی شدن فرهنگ مقاومت ؛ نتیجه دومین ماجراجویی ناکام اسرائیل

جهانی شدن فرهنگ مقاومت ؛ نتیجه دومین ماجراجویی ناکام اسرائیل

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل : تظاهرات مردم جهان عرب و تاکید آنها بر حمایت از مقاومت ملت فلسطین و لزوم در نظر گرفتن این گزینه به عنوان یک عنصر فعال و موثر در معادلات منطقه ای، بیانگر فراگیر شدن فرهنگ مقاومت در جهان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در طول جنگ نابرابر 22 روزه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه که با ایستادگی شجاعانه آنها و رزمندگان مقاومت به رهبری حماس در نهایت با شکست مجدد رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت این بار در غزه همراه شد، مردم کشورهای مختلف عربی البته به استثنای چند کشور که نتوانستند به سبب محدودیتهای شدید سران این کشورها، به همبستگی علنی با مردم غزه در خیابانها بپردازند؛ نشان دادند بر خلاف حکام خود همچنان درجبهه مقاومت قرار دارند.

در شهر دارالبیضای مغرب صدها هزار نفر تاکید کردند مقاومت باید یک عنصر فعال و موثر در معادله خاورمیانه باشد.

افکارعمومی جهان عرب با تمجید از مقاومت شجاعانه رزمندگان فلسطینی و مردم غزه در برابر وحشیگری غیر قابل توصیف صهیونیستها، معتقد بودند اگر همدستی برخی رژیمهای عربی با رژیم صهیونیستی و آمریکا نبود، هرگز چنین فجایعی در غزه رخ نمی داد.

نکته مهم دیگر در تظاهرات گسترده مردمی به ویژه در کشورهای اسلامی و عربی، درخواست برای حمایت نظامی از مردم فلسطین با توجه به تجاوزات احتمالی رژیم صهیونیستی در آینده و با توجه به حمایتهای آشکار نظامی غرب و در راس آن آمریکا از این رژیم بود.

لزوم اتحاد عملی جهان اسلام برای پایان دادن به اشغالگری رژیم صهیونیستی و اعاده حقوق غصب شده ملت فلسطین از دیگر خواسته های افکارعمومی عربی و اسلامی بود.

اما تظاهرات گسترده مردم در نوارغزه برای به پا داشتن جشن پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین به رهبری حماس در جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی با وجود فجایع و جنایات بی شمار این رژیم، نشان داد که صحنه های ایستادگی و پایداری همچنان در خیابانهای غزه به چشم می خورد و مردم برگرد مقاومت حلقه زده اند.

ضلع سوم ماجراجویی ناکام رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه علیه مقاومت فلسطین درغزه در کنار رژیم اسرائیل و حامیان غربی و عربی آن، رسانه های همسو با این جنگ افروزی بودند؛ تقریبا همه رسانه های غربی و برخی رسانه های عربی و در راس آنها شبکه تلویزیونی العربیه که با حمایت مالی و خط دهی عربستان مدیریت می شود، دقیقا مطابق میل و سیاستهای صهیونیستها عمل می کردند.

به عنوان مثال شبکه العربیه در طول این جنگ نابرابر و بی رحمانه، تلاش کرد چه در خبرهای فوری و یا گزارشی، هدف حملات رژیم صهیونیستی را زیرساختهای حماس و آنچه جنگجویان(مقاتلون) می نامید، اعلام کند و هرگز از واژه شهید برای قربانیان فلسطینی حملات رژیم اشغالگر قدس استفاده نکرد و این درحالی بود که شبکه "روسیه الیوم " وابسته به روسیه که به زبان عربی برنامه پخش می کند، به گروههایی که در برابر رژیم صهیونیستی مبارزه می کردند، مانند الجزیره، واژه "مقاومت" را اطلاق می کرد.

رسانه های غربی و حتی شبکه العربیه به گونه ای جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی علیه نوارغزه را پوشش می دادند که گویا جنگ میان دو طرف برابر از نظر امکانات نظامی است و این گونه القا می کردند که حملات ارتش رژیم صهیونیستی مواضع گروههای مقاومت را هدف قرار می دهد، اما آنها با وجود این رویکرد جانبدارانه از اشغالگران، به سبب حرفه گری و پوشش مناسب خبری شبکه های الجزیره، المنار و الاقصی نتوانستند مانع بیداری و خیزش ملتهای جهان به ویژه ملتهای عربی و خشم و انزجار آنها از صهیونیستها و حامیان آنها شوند.

تصمیم رهبران کشورهای ونزوئلا و بولیوی برای تعلیق روابط با رژیم صهیونیستی، سبب شرمندگی بیشتر آن دسته از رژیمهای عربی شد که حداقل این کار را برای تسکین آلام و رنجهای ملت مظلوم غزه انجام ندادند و بیش از پیش به سبب فشارهای مردم خود درتنگنا قرار گرفته اند.

حتی مردم ساکن کرانه باختری رود اردن در حالی بر ضرورت حمایت از استواری مقاومت غزه به رهبری حماس تاکید می کنند که همچنان از مواضع انفعالی و همدستانه ابومازن و برخی سران عرب در قبال حملات رژیم صهیونیستی به غزه خشمگین هستند. 

ساکنان کرانه باختری همچنان ازهمدستی برخی رژیمهای عربی و تشکیلات خودگردان فلسطین با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی رنجش خاطر دارند.

شهروندان فلسطینی ساکن کرانه باختری که از همان روز نخست حملات وحشیانه صهیونیستها علیه نوار غزه، با ریختن به خیابانها تا پایان جنگ با مردم غزه ابراز همبستگی می کردند؛ پیروزی مقاومت درغزه در جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی را با پیروزی مقاومت لبنان به رهبری حزب الله در جنگ جولای 2006 مقایسه می کنند.

آنها بر ضروری بودن وحدت داخلی فلسطینی و پایان اختلافات به ویژه میان حماس و فتح تاکید کرده اند.

سؤال مردم غزه که هنوز پاسخی برای آن نیست؛ این است که آیا ژنرالهای اسرائیلی که خون صدها کودک و زن فلسطینی را بر زمین ریختند، محاکمه و مجازات خواهند شد؟

شهادت بیش از 1300 فلسطینی و زخمی شدن بیش از 5300 نفر که بیشتر آنها را کودکان و زنان تشکیل می دهند نتیجه 22 روز حملات جنون آمیز صهیونیستها به نوارغزه با هدف تسلیم مردم و مقاومت بود که در نهایت آنها شامگاه 28 دی با اعلام آتش بس رسما به شکست خود در ماجراجویی غزه اعتراف کردند تا به پرونده شکستهای مفتضحانه اسرائیل در برابر مقاومت افزوده شود؛ صهیونیستها در جولای 2006 نیز پس از 33 روزه حملات وحشیانه به مناطق مسکونی و تاسیسات زیربنایی لبنان در نهایت در برابر رزمندگان مقاومت به رهبری حزب الله شکست خفت باری متحمل شدند.

رژیم صهیونیستی که در صحنه نظامی به دومین ناکامی خفت بار خود در برابر مقاومت اسلامی این بار در غزه اعتراف کرده است، سخت در تلاش است تا آنچه را در این صحنه به دست نیاورد در صحنه سیاسی با ایفای نقش محوری مصر و کشورهای غربی و برخی کشورهای عربی و ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین محقق کند که کارشناسان درباره این توطئه خطرناک مصر برای دادن امتیاز به رژیم صهیونیستی که در جنگ علیه مقاومت شکست خورد، هشدار داده اند.

نشست اخیر شش تن از رهبران اروپایی و دیگر رهبران منطقه ای در شرم الشیخ مصر در این راستا ارزیابی شده است.

تظاهرات میلیونی در کشورهای مختلف عربی با وجود محدودیتهای شدید حکام این کشورها نشان می دهد شکاف میان ملتها و حکام وابسته این کشورها هر روز عمیق تر از قبل می شود و آنها قطعا برای ادامه حکومت غیردموکراتیک خود با چالشهای عمیق تری روبرو خواهند شد.

آمادگی گسترده جوانان مسلمان در کشورهای اسلامی و عربی به ویژه در ترکیه برای جهاد در غزه بر ضد صهیونیستهای متجاوز از دیگر نتایج ماجراجویی ناکام رژیم اشغالگر قدس در غزه است.

البته حساب جمهوری اسلامی ایران و مردم مسلمان و آزاده آن از دیگر کشورها جدا است، زیرا دولت وملت ایران از همان زمان پیروزی انقلاب اسلامی، حمایت از ملت مظلوم فلسطین و آرمانهای به حق آنها را در راس اصول و اولویتهای خود قرارداده اند و به سبب همین مواضع اصولی فشارهای زیادی را متحمل شده اند، اما هرگز از اصول خود به ویژه در زمینه فلسطین عقب نشینی نکرده اند و در جریان جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی به نوارغزه، علاوه بر نقش سازنده و مهم دولتمردان ایران به ویژه در برگزاری نشست ویژه در دوحه، مردم نیز در تظاهرات گسترده و مستمر خود، با مردم بی دفاع غزه ابراز همبستگی کرده و حتی بر آمادگی خود برای اعزام به غزه به منظور جهاد بر ضد صهیونیستها تاکید می کردند.

خیزش بی سابقه ملتهای عربی علیه رژیم صهیونیستی و همدستان این رژیم از جمله برخی رژیمهای عربی در طول جنگ 22 روزه که همچنان نیز ادامه دارد و تاکید آنها بر ضرورت حمایت از مقاومت و قطع هرگونه روابط با متجاوزان غاصب، بر یک حقیقت و واقعیت جدید صحه گذاشت و آن اینکه باد اذعان کرد فرهنگ مقاومت با وجود توطئه های آشکار و پنهان آمریکا، رژیم صهیونیستی و همدستی بیشتر رژیمهای عربی، به جامعه عربی وارد شده و در حال گسترش است و اینکه باید مقاومت را به عنوان یک عامل موثر و فعال در معادلات منطقه ای به رسمیت شناخت.
--------------------------------
گزارش : رضا مهری

کد خبر 819484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha