حجتالاسلام رسول جعفریان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: این بخش به مناسبت سیامین سال پیروزی انقلاب اسلامی تاسیس شده است و در سالهای آینده قصد داریم منابع موجود در این کتابخانه تخصصی را توسعه دهیم.
وی هدف از تاسیس کتابخانه ویژه انقلاب اسلامی فراهم آوردن امکانی برای پژوهش و تحقیق درباره انقلاب اسلامی خواند و افزود: با افتتاح این بخش استادان، پژوهشگران و دانشجویان می توانند راحت تر به منابع پژوهشی تخصصی درباره این رویداد بزرگ دسترسی داشته باشند.
رئیس کتابخانه مجلس با بیان اینکه کتابهایی که برای این بخش از میان منابع و ماخذ معتبر تهیه شده خاطرنشان کرد: منابع موجود در این کتابخانه بالغ بر دو هزار جلد است که امیدواریم تا پایان سال جاری به هفت هزار عنوان برسد.
به گفته جعفریان 206 عنوان کتاب سند انتشار مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات، 240 عنوان سند رجال دوران پهلوی، 500 عنوان کتاب انتشار مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مجموعه ده جلدی اسناد لانه جاسوسی، 40 عنوان کتاب پژوهشی موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی از جمله منابع موجود در این بخش است.
وی اسناد فصلنامهها و کتابهای منتشر شده از سوی موسسه مطالعات تاریخ معاصرایران و دیگر موسسات پژوهشی وهمچنین کتابهای تالیف شده از سوی پژوهشگران مستقل در زمینه انقلاب اسلامی را از دیگر منابع موجود در کتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی خواند.
رئیس کتابخانه مجلس درباره نحوه کار این بخش یادآور شد: کتابخانه ویژه انقلاب اسلامی پس از افتتاح تا پایان سال جاری از ساعت 8 صبح تا 12 بعد از ظهر به مراجعه کنندگان سرویس میدهد ولی از سال آینده خدماتدهی این بخش از ساعت 8 صبح تا ساعت 17 خواهد بود.
جعفریان در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد ما تا کنون اصلاح کارهای کتابخانه مجلس، جمع آوری، ترمیم و سامان دادن به نسخههای خطی و توسعه کتابخانه بوده است.
نظر شما