۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۱۴

ثبت وقایع حیاتی لرستان از میانگین کشوری پایین تر است

ثبت وقایع حیاتی لرستان از میانگین کشوری پایین تر است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان بدون اشاره به وضعیت ثبت وقایع حیاتی در این استان، گفت: لرستان از نظر ثبت وقایع ولادت و فوت از متوسط کشوری پایین تر است.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی چراغیان شامگاه گذشته در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی استان در محل استانداری، اظهار داشت: در سال 57 تنها 46 درصد ولادت ها و فوت ها در کشور ثبت می شده که این میزان در سال 86 به بیش از 93 درصد رسیده است .

وی با بیالن اینکه از این حیث لرستان کمی از متوسط کشوری پایین تر است که این امر نیازمند تلاش بیشتر دستگاههای ذیربط است، بیان داشت: همکاری دستگاههایی که دارای امکانات لازم برای کمک به ثبت احوال در زمینه ثبت وقایع حیاتی هستند از جمله بخشداران، دهیاران، دانشگاه علوم پزشکی و شورای روستایی ضروری است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به لزوم ثبت دقیق وقایع حیاتی در کشور و استان بر دسترسی به آمار دقیق از جمعیت و توزیع جمعیتی و سنی جامعه تأکید کرد و یادآور شد: برنامه ریزی های دولت در زمینه های مختلف از جمله سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بر اساس آمارهایی است که از طریق مراجع رسمی اعلام می شود.

چراغیان به روز بودن آمار و اطلاعات وقایع حیاتی را با توجه به وجود ابزارها و وسایل ارتباطی مناسب امکان پذیر دانست و خواستار همکاری کلیه دستگاهها و نهادهای ذیربط در این زمینه با ثبت احوال شد.

افراد فاقد اسناد هویتی در لرستان شناسایی می شوند

مدیرکل ثبت احوال استان لرستان نیز در ادامه این جلسه از اجرای طرحی به منظور شناسایی افراد فاقد اسناد هویتی در این استان خبر داد.

عزیز شلال نژاد با اشاره به اجرای آزمایشی این طرح در دو شهرستان استان، بیان داشت: به زودی مأموران ثبت احوال در قالب این طرح در دو شهرستان کوهدشت و پلدختر به طور آزمایشی به این افراد مراجعه می کنند و برای آنها اوراق هویتی صادر می کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: در صورت موفقیت آمیز بودن اجرای این طرح در دو شهرستان کوهدشت و پلدختر در سایر شهرستانهای استان نیز این طرح به اجرا درآید.

مدیرکل ثبت احوال استان لرستان همچنین با اشاره به تاکید برنامه چهارم توسعه در خصوص پوشش کامل ثبت وقایع حیاتی در کشور، خاطر نشان کرد: بر اساس قانون برای تولد 15 روز و برای فوت 10 روز مهلت جهت اطلاع به ثبت احوال تعیین شده است و همه افراد و دستگاههای ذیربط موظف به رعایت این مهلت های قانونی هستند.

شلال نژاد ادامه داد: برای انجام پوشش کامل ثبت وقایع حیاتی برنامه ای به عنوان همیاران ثبت شروع شده است که به طور عمده نیروهای این طرح دهیاران، اعضا شوراهای اسلامی روستا و مسئولین خانه های بهداشتی هستند.

وی یادآور شد: این افراد مسئول گزارش تولدها و فوت ها به ثبت احوال هستند و پس از گزارش آنها مأموران ثبت احوال به محل مراجعه کرده و اقدمات قانونی را انجام خواهند داد.

کد خبر 821137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha