دکتر محسن نفر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هیئت های ممیزه دانشگاههای علوم پزشکی ارزیابی می شوند و برای این کار تا پایان امسال نمایندگان هیئت ممیزه مرکزی به دانشگاهها می روند و از وضعیت کاری آنها بازدید می کنند.
وی یادآور شد: در این ارزیابی میزان افرادی که در هیئت های ممیزه دانشگاهها ارتقا پیدا می کنند و کیفیت کار این هیئت های ممیزه مورد بررسی قرار می گیرد تا بتوانیم با این نظارت اعمال قانون کنیم.
دکتر نفر تاکید کرد: در ارزیابی هیئت های ممیزه دانشگاهها، مسائلی از جمله تعلل برخی از هیئت های ممیزه در بررسی پرونده های ارتقای هیئت علمی، ارزیابی های نامناسب و سایر موارد مورد بررسی قرار می گیرد.
رئیس مرکز امور هیئت علمی تاکید کرد: بر اساس قانون نقش نظارت بر این روند بر عهده هیئت ممیزه مرکزی است و در صورتی که در ارزیابی تخلفی از سوی هیئت ممیزه دانشگاهی محرز شود نیز مورد رسیدگی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد : هم اکنون 14 دانشگاه علوم پزشکی کشور دارای هیئت ممیزه مستقل هستند و سایر دانشگاهها نیز با کمک هیئت ممیزه مرکزی فعالیت می کنند.
دکتر نفر اظهار داشت: هیئت ممیزه مستقل پس از به حد نصاب رسیدن تعداد استاد و دانشیار در یک دانشگاه ایجاد می شود و پیش بینی می شود در سال آینده بخش عمده ای از دانشگاههایی که دارای هیئت ممیزه مستقل نیستند بتوانند شرایط ایجاد این هیئت ممیزه را کسب کنند.
نظر شما