به گزارش خبرنگار مهر، این دانشجویان این آیین نامه را غیرقانونی خواندند و با اشاره به مواردی که به خطر افتادن سلامت بینایی مردم جامعه عنوان کرده اند، خواستار لغو این آیین نامه شدند.
دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته بینایی سنجی یادآور شده اند تصویب این آیین نامه بدون مشورت با بورد تخصصی اپتومتری و انجمن های علمی و صنفی اپتومتری تدوین شده است و شائبه اغراض شخصی به اذهان خطور می کند.
این دانشجویان اظهار داشته اند: با توجه به میزان واحدهای درسی گذرانده شده از سوی این دانشجویان و شرح وظایف رشته بینایی سنجی در تدوین آیین نامه توان بالقوه دانش آموختگان نادیده گرفته شده است.
دانشجویان این رشته، صدور پروانه ساخت و ارائه عینک طبی به کاردانان اپتیک و عینک سازان تجربی را یکی از موارد اعتراض برشمرده و اضافه کردند: این پروانه تاکنون بر اساس قوانین مجلس و آرای دیوان عدالت اداری به اپتومتریست ها اعطا می شد و با توجه به اینکه اپتومتری یک رشته تحصیلی دانشگاهی است، اجازه وزارت بهداشت به کاردانان اپتومتری که آموزش های علمی خاص را ندیده اند موجب به مخاطره افتادن سلامت بینایی مردم می شود.
این دانشجویان با خطرناک توصیف کردن، همسان سازی افراد تجربی و فارغ التحصیل دانشگاهی رشته بینایی سنجی، تاکید کردند: این زمینه های رشد افراد تجربی برای همه رشته ها زیان آور خواهد بود.
دانشجویان رشته اپتومتری در این نامه سرگشاده اعتراض آمیز با اشاره به پیگیری های لازم برای جلوگیری از اجرای این آیین نامه خاطرنشان کردند: با وجود مذاکرات متعدد، انتظارات به حق دانشجویان برای ابطال این آیین نامه برآورده نشد.
این دانشجویان در نامه خود خواستار ابطال فوری آیین نامه و دستور العمل غیرقانونی صادره از سوی وزارت بهداشت در خصوص دفاتر کار اپتومتری و موسسات ساخت و ارائه عینک طبی شدند و اضافه کردند: تشکیل کمیته ای متشکل از نخبگان و اساتید رشته اپتومتری جهت تدوین و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل های لازم و خلعیت از کارشناسان مغرض در حوزه سلامت وزارت بهداشت از دیگر خواسته های دانشجویان رشته بینایی سنجی است.
نظر شما