به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کوشش تبار در این باره گفت : با پیگیریهای دفتر تشکیلات و نیروی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور سازمان تفصیلی سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداریهای اردبیل، یزد، بیرجند، بجنورد، خرم آباد، بم، رفسنجان، نهاوند، نسیم شهر، مرند، مراغه، شهرکرد، بندر ماهشهر، مرودشت، ملایر، قوچان، قائمشهر، گلستان، ملارد، بروجرد، کوهدشت، نیشابور، سبزوار، دزفول و اسلامشهر تهیه و ابلاغ شده است.
وی در ادامه افزود: در ساختارهای قدیمی به طور متوسط بیش از 80 درصد پستهای سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداریها کارگری بودند واز 20 درصد باقیمانده پستهای کارمندی، کمتراز 10درصد پستهای کارشناسی بودند یعنی در مجموع کمتر از 2 درصد پستهای سازمانهای آتش نشانی کارشناسی بودند.
مدیرکل دفتر تشکیلات و نیروی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور افزود: در ساختارهای جدید پستهای کارگری کاملا حذف شده و با ایجاد پستهای مربوط به بخش آموزش و پیشگیری با 90 درصد پست کارشناسی و به علاوه تغییر شرایط احراز شغلها در مسئول ایستگاه و فرمانده شیفت ساختار اینگونه سازمانها کاملا کارشناسی شده است.
وی تصریح کرد: این ساختار باعث شده تا جنبه آموزشی و پیشگیری عمومی تقویت شود.
کوشش تبار در ادامه اظهار داشت: رویکردهای اصلاح ساختار سازمانی سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداریها عبارتند از کوچک سازی حجم سازمان، برونسپاری وظایف خدماتی و پشتیبانی، تقویت بخش آموزش، تقویت بحث پیشگیری و ایجاد بدنه کارشناسی و تخصصی.
وی گفت: از میان 81 شهری که دارای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی هستند تا کنون ساختار سازمانی 51 شهر اصلاح شده است که از بین آنها 32 سازمان برای اولین بار ساختارشان تصویب می شود.
وی افزود: از میان 30 شهر باقیمانده سازمان تفصیلی سازمانهای آتش نشانی و خدمات ایمنی پنج شهر ارومیه، اهواز، زاهدان، کرمان و همدان در دست انجام است و تا 10 روز آینده ابلاغ خواهد شد.
مدیر کل دفتر تشکیلات و نیروی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تصریح کرد: بدین ترتیب به کلیه درخواستها در خصوص ابلاغ ساختار سازمانی سازمانهای آتش نشانی پاسخ داده شده است و این دفتر در حال تنظیم آگهی استخدام جهت جذب نیرو در این سازمانهاست.
نظر شما