۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۱۴

علی احمدی تاکید کرد:

مسائل آموزش و پرورش بالاتر از خط و جناح است

مسائل آموزش و پرورش بالاتر از خط و جناح است

وزیر آموزش و پرورش با انتقاد به جناحی نگاه کردن به آموزش و پرورش گفت: باید بدانیم که مسائل و مصالح آموزش و پرورش بالاتر از خط و جناح است و همه کسانی که این نظام را قبول دارند باید برای ارتقای آن و نظام تعلیم و تربیت فعالیت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا علی احمدی در گردهمایی نمایندگان روابط عمومی استانهای سراسر کشور با اشاره به برخی روزنامه‌ها، سایتها و خبرگزاریهای مخالف با دولت و جریان اصولگرا به رؤسا و کارشناسان روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما باید با این رسانه‌ها آنقدر تعامل داشته باشیم که خودشان متوجه شوند که آسیب دیدن نظام آموزش و پرورش ضررش بیشتر از این است که آنها قصد مچ گیری از دولت را داشته باشند. 

علی‌احمدی با تاکید بر اینکه دارای خط و ربط است و از رفقای رئیس جمهور می باشد اظهار داشت: اما باید بدانیم که مسائل و مصالح آموزش و پرورش بالاتر از خط و جناح است و همه کسانی که این نظام را قبول دارند باید برای ارتقای آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت فعالیت کنند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اما  اگر بخواهیم خط و خط کشی جناحی کنیم حتما آموزش و پرورش از اهداف خود باز می‌ماند بنابراین باید آنقدر با رسانه ها تعامل داشته باشیم و با آنها همکاری کنیم که باور کنند آنچه به آنها عنوان می شود عین واقعیت است و هیچ مورد پشت پرده ای وجود ندارد.

وی با انتقاد از نگاههای جناحی بر روی وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش کم مشکل ندارد که این مشکلات را هم بر آن بیفزاییم به همین دلیل است که می‌گویم مدیران آموزش و پرورش نقش نظارتی و  اجرایی در انتخابات نداشته باشند که البته بحث معلمان از این زمینه جداست.

وی در ادامه به انتخاب مدیران آموزش و پرورش استانها اشاره کرد و گفت: مدیران آموزش و پرورش باید فراجناحی باشند زیرا خط کشی در آموزش و پرورش به ماموریت ما آسیب وارد می‌کند.

علی‌احمدی با تاکید بر اینکه مسائل آموزش و پرورش در کشور ما آنچنان بزرگ بوده که بسیاری از کسانی که باید به حل مسائل و ارتقای نظام تعلیم و تربیت می‌پرداختند ترجیح دادند که از کنار صورت مسئله بگذرند افزود: اگر نتوانیم اهمیت بی‌بدیل آموزش و پرورش را تصویر کنیم نباید انتظار داشته باشیم که آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت مسئله مورد نظر خواص و عوام جامعه ما قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به رابطه وزارت آموزش و پرورش با سایر دستگاههای دولتی اشاره کرد و گفت: رابطه آموزش و پرورش با نهادهای دست اندرکار به این ختم شده که عمدتا یک بودجه ای با اکراه به آن داده می شود و بعد هم ما را به حال خودمان رها کنند.

وی ادامه داد: در 30 سال گذشته نهادی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی تا چه حد به آموزش و پرورش پرداخته و چه تعداد از مصوباتش به آموزش و پرورش مرتبط بوده است؟ همچنین قوانین مجلس تا چه حد موجب اعتلای آموزش و پرورش شده و یا چه تعداد از مصوبات دولت با آموزش و پرورش مرتبط بوده است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه که برای اثربخشی تعلیم و تربیت توجه به سایر مولفه‌ها اساسی است گفت: داشتن یک برنامه جامع و مصونیت‌بخش برای واکسینه کردن دانش‌آموزان در مقابل تهاجمات فرهنگی جزو ضروریات است.

وی تصریح کرد: اما باید گفت کجا چنین برنامه‌ای در آموزش و پرورش کشور تفسیر شده در حالی که امروز ما به چشم‌انداز مشترک برای فعالیتهای تربیتی نیاز داریم و اگر بخواهیم بین همه دستگاههای ذی‌نفوذ هماهنگی ایجاد کنیم نیازمند یک چشم انداز مشترک تعلیم و تربیتی هستیم که متاسفانه هنوز ترسیم نشده است.

وی افزود: امروز بین مدعی‌ترین جریانهای تعلیم و تربیت ما نیز یک دورنمای جامع وجود ندارد و این موضوع نه تنها معلمان ما را شامل می‌شود بلکه ما شاهد فقدان این دورنما بین همه دستگاههای تعلیم و تربیتی نیز هستیم.

علی‌احمدی در ادامه با اشاره به کارگروه تشکیل شده برای اختیارات اصل 127 و 138 قانون اساسی و حضور نمایندگان رئیس‌جمهور در این کارگروه گفت: امیدواریم این کارگروه در حل مشکلات آموزش و پرورش موثر باشد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان ویژگیهای این چشم انداز را تفسیر‌کننده آینده، انگیزه بخش بودن و تعیین تکلیف کننده بودن برای نهادها و مردم در افق ایران 1404 عنوان کرد و گفت: اگر چشم انداز روشنی تبیین شود دیگر نیاز به برگزاری جلسات هماهنگی و یا حتی ادغام وزارتخانه‌ها نخواهد بود، البته به شرط این که این چشم انداز به خوبی ترسیم شود تا همه نهادهای ذیربط همراستا حرکت کنند.

کد خبر 822609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha