به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین نشست "هم اندیشی ارتباطات دینی" با عنوان "آثار اجتماعی ارتباطات دینی" صبح امروز دوشنبه 7 بهمن ماه برگزار و طی آن حجت الاسلام عباس اسکندری دبیر این هم اندیشی به ارائه گزارشی از نشستها پرداخت و اظهار داشت: نیاز جامعه بشری به ارتباط با یکدیگر بسیار محسوس و ملموس است. از این رو شاهد نزدیکتر شدن آحاد جامعه بشری، گروهها و تشکلهای بشری هستیم.
وی با اشاره به اینکه آنچه باعث مرتبط شدن و ارتباط میان این حلقه ها و ایجاد انسجام بین المللی شده، ارتباط است، تصریح کرد: ضرورت امر ارتباطات بر هیچ اندیشمندی پوشیده نیست. از این رو شاهد رشد چشمگیر و توسعه و گسترش این علم هستیم. اما آنچه در ایران مهم است توجه به فرهنگ، آداب و رسوم، مبانی فکری و اعتقادی است که این ارتباطات صبغه و سیاق خاصی پیدا می کند.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه ما در همه علوم به صورت آرمانی به علم نگاه می کنیم یادآور شد: آن شکل ارتباطی که با توجه به آموزه های دینی و روابطی که بین ما انسانها و گروهها تعریف شده قرار میشود ارتباط دینی است که هنوز نهادینه نشده و منابع آن تأمین نشده است.
وی با بیان اینکه اگر چه به صورت سنتی بهره های فراوانی از آن برده ایم و مبانی فکری ما طی قرون متمادی سینه به سینه منتقل شده اما این امر جایگاه خود را به صورت علمی و آکادمیک و کلاسیک نیافته و سیر خود را طی می کند، افزود: پژوهشکده باقرالعلوم با توجه به رسالتی که دارد به پشتوانه علمی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی مصمم فعالیت کرده و پیگیری موضوع ارتباطات دینی به شکلهای مختلف نشانه این امر است .
نظر شما