دکتر بهرام عین اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شاخص های رتبه بندی به طور قطع تغییر خواهد کرد و از شاخص های کمی گذشته به شاخص های کیفی تغییر می کند.
وی اضافه کرد: این موضوع که دانشجوی ورودی یک دانشگاه دارای معدل بالایی باشد و یا تعداد استاد و دانشجو بالا باشد دلیلی بر کیفیت خوب آموزش نیست و از همین رو شاخص رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی نیز تغییر می کند.
عین اللهی خاطرنشان کرد: در رتبه بندی جدید بر روی فرآیندها تاکید می شود و در آن وضعیت مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاهها (EDC)، مراکز خدمات آموزشی، ارزیابی درونی بخشهای آموزشی و مدیریت کیفیت در آموزش مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: وضعیت مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاهها (EDC) در رتبه بندی تاثیر دارد . قطعاً مراکزی که فعالیت های بهتر نرم افزاری خواهند شد می توانند در رتبه نهایی دانشگاه موثر باشند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: عملکرد مراکز خدمات آموزشی و استفاده از روش های پیشرفته نرم افزاری، رضایتمندی دانشجویان و رفع مشکلات دانشجویان در این بخش مورد توجه است.
وی یادآور شد: ارزیابی درونی بخشهای آموزشی و میزان انجام این ارزیابی ها در درون دانشگاهها، میزان اجرای مدیریت کیفیت در آموزش و همچنین ورود دانشکده های پزشکی به موضوع استانداردهای پایه اصلاح نظام آموزش پزشکی عمومی نیز در رتبه بندی نهایی دانشگاههای علوم پزشکی تاثیر گذار است.
عین اللهی تاکید کرد: در تعیین شاخص های جدید برای رتبه بندی، از نظرات دانشجویان هم استفاده می شود و همانطور که کمیته های دانشجویی در مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ایجاد شده از نظرات دانشجویان که در واقع مشریان اصلی خدمات آموزشی هستند، برای ارتقای آن استفاده می شود.
نظر شما