به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: دانشگاهیان دانشگاههای سراسر ایران در حمایت از مردم مظلوم غزه پیشگام بودند. در حال حاضر نیز تمامی دانشجویان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاههای سراسر کشور آمادگی خود را برای بازسازی غزه اعلام کرده اند.
وی در زمینه بخش عمرانی دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور پروژه های عمرانی بسیاری را در دهه فجر سال جاری به بهره برداری خواهد رساند. افتتاح این پروژه ها از مهر ماه آغاز شده به طوری که تا کنون بیش از 25 پروژه عمرانی جدید در دانشگاه های پیام نور سراسر کشور راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: طی ماه های اخیر بیش از 53 هزار و 230 متر مربع فضای آموزشی و سالن های ورزشی با هزینه ای بالغ بر 24 میلیارد تومان در دانشگاه پیام نور راه اندازی شده است.
حسینی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 366 هزار متر مربع ساختمان نیز در واحدهای مختلف دانشگاه پیام نور در دست احداث است. در 488 واحد و مرکز دانشگاه پیام نور بیش از 483 پروژه عمرانی وجود دارد که در حدود 200 پروژه آن فعال است.
وی ادامه داد: همچنین در واحدهای دانشگاه پیام نور بیش از 26 هزار مترمربع سوله چند منظوره ورزشی در دست احداث و راه اندازی است.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: اعتبارات سالانه ای که از سوی دولت به دانشگاه پیام نور اختصاص پیدا می کند جوابگوی تمامی هزینه های دانشگاه برای انجام پروژه های عمرانی نیست. بخشی از هزینه ها از طریق سفرهای استانی هیئت دولت، وزارت نفت و افراد خیر تامین می شود.
واگذاری 81 ساختمان دولتی به دانشگاه پیام نور
حسینی تاکید کرد: با مصوبه دولت تعدادی از ساختمان هایی که مالک آن دولت بوده در اختیار دانشگاه پیام نور قرار گرفته است. تا به امروز 58 ساختمان در شهرهای مختلف با مالکیت دولت و بهره برداری پیام نور در اختیار این دانشگاه قرار گرفته و 23 ساختمان دیگر نیز در حال واگذاری است.
وی افزود: در مجموع 152 هزار و 926 مترمربع فضای آموزشی با میزان ارزشی در حدود 210 میلیارد و 400 میلیون تومان در اختیار دانشگاه پیام نور قرار گرفته است. همچنین 399 ساختمان نیز توسط دانشگاه در شهرهای مختلف شناسایی شده که امیدواریم بخشی از آنها به دانشگاه واگذار شود.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در راستای توسعه کیفی خاطرنشان کرد: تمامی واحدهای دانشگاه پیام نور باید در بعد تحصیلات تکمیلی فعال شوند. همچنین باید مجلات علمی پژوهشی و تخصصی راه اندازی کنند.
راه اندازی 15 نشریه علمی پژوهشی در دانشگاه پیام نور
حسینی اظهار داشت: مقدمات راه اندازی 15 نشریه علمی پژوهشی در دانشگاه پیام نور فراهم شده که امیدواریم در آینده ای نزدیک بتوانیم برای چاپ مقالات اعضای هیئت علمی دانشگاه این نشریات را راه اندازی کنیم.
تشکیل ستاد بازنگری کتاب های درسی دانشگاه پیام نور
وی تاکید کرد: تشکیل ستاد بازنگری کتاب های درسی دانشگاه پیام نور، حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه در 100 همایش بین المللی، افزایش سرانه ورزش دانشگاه از سه هزار تومان به پنج هزار تومان، پذیرش 44 نفر از قهرمانان ورزشی بر اساس آئین نامه پذیرش قهرمانان دانشگاه، راه اندازی تعاونی های مسکن برای حمایت از کارکنان دانشگاه، برگزاری جشنواره مسابقات ماهیانه، تشکیل ستاد اقامه نماز، برنامه ریزی برای برگزاری همایش نوآوری در استان گیلان، تشکیل کانون های قرآن و عترت، برگزاری چهارمین جشنواره نشریات دانشجویی و برگزاری اولین جشن دانش آموختگی سراسری دراسفند ماه از جمله برنامه ها و اقدامات دانشگاه پیام نور است.
رئیس دانشگاه پیام نور درباره وامهای دانشجویان نیز گفت: در نیمسال اول سال تحصیلی 88-87 بیش از هشت میلیارد تومان وام در اختیار دانشجویان پیام نور قرار گرفته است که انتظار داریم در نیمسال دوم بیش از 10 میلیارد تومان در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: وام شهریه دانشگاههای سراسر کشور که بر اساس تصویب مجلس شورای اسلامی 120 میلیارد تومان است پاسخگوی نیاز دانشجویان نیست و باید 100 درصد افزایش یابد.
راه اندازی واحدهای پیام نور در افغانستان و تاجیکستان
رئیس دانشگاه پیام نور درباره واحدهای خارج از کشور این دانشگاه نیز گفت: در حال حاضر 17 نمایندگی دانشگاه پیام نور در خارج از کشور وجود دارد که برنامه ریزی برای راه اندازی واحد در افغانستان و تاجیکستان نیز صورت گرفته است. همچنین درحال فراهم آوردن تسهیلاتی برای انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور به پیام نور هستیم.
شکایت و اخطاریه برای 37 موسسه فراگیر غیر مجاز
حسینی با اشاره به فعالیت آموزشگاههای غیرمجاز فراگیر خاطرنشان کرد: 37 مورد شکایت و اخطاریه علیه برخی از موسسات آموزشی فراگیر آماده شده تا امکان سوء استفاده آنها از داوطلبان گرفته شود.
نظر شما