به گزارش خبرنگار مهر، جعفر واثقی عصر دوشنبه در نشستی خبری در ساری افزود: هفتهای 10 کلاس درس بعد از انقلاب در مازندران ساخته شده و در دهه فجر امسال نیز 54 پروژه آموزشی در مازندران به بهرهبرداری میرسد.
وی افزود: با بهرهبرداری این طرحها 220 کلاس درس به فضای آموزشی مازندران اضافه میشود.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران تصریح کرد: برای افتتاح این طرحها 127 میلیارد و 950 میلیون ریال اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه این اداره کل هماکنون احداث 400 پروژه آموزشی را در دستور کار دارد تصریح کرد: این طرحها در بخشهای آموزشی، فرهنگی و ورزشی احداث میشود.
وی با اعلام اینکه خیرین مدرسهساز مازندران در تحقق تعهدات خود برای مدرسهسازی رتبه اول کشور را دارند، گفت: در آخرین مجمع خیرین مدرسهساز مازندران این خیران 27 میلیارد تومان برای احداث فضاهای آموزشی تعهد کرده بودند که به تمام تعهدات خود در این بخش عمل کردند.
واثقی خیران مدرسهساز مازندران را 800 نفر اعلام و تصریح کرد: ستاد خیران بانوان مدرسهساز در مازندران تشکیل شده است.
وی اعتبار تجهیزات مدارس مازندران را در سال جاری چهار میلیارد و 200 میلیون تومان عنوان و افزود: مجموع اعتبارات اختصاص یافته دولتی در سه سال گذشته از محل اعتبارات استانی و ملی را بیش از 120 میلیارد تومان اعلام کرد.
واثقی یادآور شد: این در حالی که جمع این اعتبارات در هشت سال گذشته، 828 میلیارد و 357 میلیون ریال بوده است که به طور متوسط 388 درصد رشد داشته است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس مازندران با اشاره به اینکه در طول سه سال گذشته 659 هزار و 476 میلیارد ریال اعتبار برای تخریب و بازسازی فضاهای آموزشی مازندران اختصاص یافته است، اظهار داشت: در این مدت 196 مدرسه شامل یک هزار و 391 کلاس درس با زیربنای 214 هزار و 625 متر مربع در استان تخریب و بازسازی شده است.
وی ادامه داد: در راستای مطالعات بهسازی لرزهای 103 مدرسه توسط مشاوران این بخش مقاومسازی شد.
واثقی ایجاد فضاهای برابر آموزشی را از دیگر دستاوردهای مهم آموزشی برای رفع محرومیت در مناطق محروم دانست و خاطر نشان کرد: هماکنون بیش از هشت هزار و 675 دانشآموز در 69 مرکز شبانهروزی مشغول به تحصیل هستند.
وی یادآور شد: در سفر هیئت دولت به مازندران احداث هشت باب مدرسه شبانهروزی در استان مصوب شد که در حال اجرایی شدن است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس مازندران بهبود کیفیت، کاهش زمان اجرای پروژهها را از اقدامات مهم نوسازی در سالهای اخیر اعلام و بیان داشت: تمامی پروژههای اداره کل نوسازی مازندران قبل از اجرا مطالعات ژئوتکنیک توسط مشاوران انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه زمان اجرای پروژههای اداره کل نوسازی مازندران را در سال اخیر از سه و نیم سال به 18 کاهش پیدا کرد گفت: مجموع اعتبارات تجهیزاتی در سه سال گذشته 80 میلیارد و 964 میلیون ریال بوده است که در مقایسه با هشت سال قبل به 25 میلیارد و 245 میلیون ریال و هشت برابر افزایش یافته است.
نظر شما