به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر مطبوعاتی ایران در سازمان ملل، خزاعی طی نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت،تصمیم اتحادیه اروپا درحذف نام منافقین تبهکارازفهرست گروههای تروریستی رانقض مفاد قطعنامه های سازمان ملل در رابطه با تروریسم دانسته و شدیدا نسبت به آن اعتراض نمود.
نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل متحد روز گذشته با ارسال نامه های همزمان به دبیر کل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت این سازمان، نسبت به اقدام اخیر اتحادیه اروپا درخارج کردن نام فرقه تروریستی منافقین از فهرست گروه های تروریستی این اتحادیه شدیدا اعتراض نمود.
در این نامه ضمن محکوم نمودن برخورد دوگانه و سیاسی اتحادیه اروپایی با پدیده زشت تروریسم، نسبت به این اقدام اتحادیه که علی رغم اعتقاد و تاکید همیشگی خود بر ماهیت تروریستی این فرقه جنایتکار و تروریست، اقدام به خروج نام آن از فهرست گروه های تروریستی نموده اعتراض شده و آمده است این اقدام اتحادیه اروپایی قلوب بازماندگان قریب به 14 هزار نفر قربانیان اعمال تروریستی آن گروهک راجریحه دار نموده وعمق ریاکاری و توخالی بودن شعارهای برخی کشورهای اروپایی در مبارزه با تروریسم را برای افکار عمومی دنیا آشکار نموده است.
در این نامه همچنین تصریح شده است که اتحادیه اروپایی با این تصمیم مغرضانه خود نه تنها باید پاسخگوی بازماندگان قربانیان ترورهای بیرحمانه آن فرقه در ایران و قتل و کشتار شهروندان عراقی توسط این جنایتکاران باشد بلکه باید مسئولیت پیامدهای زیان بار این تصمیم در خدشه وارد کردن به تلاشهای جمعی جهانی در جهت مبارزه با پدیده شوم تروریسم را بر عهده گیرد.
خزاعی در بخشی از این نامه با اشاره به تعهدات حقوقی بین المللی اتحادیه اروپایی وفق معاهدات بین المللی و قطعنامه های ذیربط مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با گروه های تروربستی، تاکید نموده است با توجه به الزامات و منطق حاکم بر مبارزه جمعی با پدیده تروریسم از جمله آنچه در قطعنامه های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل آمده است و نیز با توجه به موارد بیشمار جنایتها و اقدامات تروریستی این گروهک که هیچ گونه تغییری نیز در مشی مسلحانه و تروریستی و رهیافت مبتنی بر خشونت خود نداده است، انتظار می رفت که اتحادیه اروپائی از اتخاذ چنین تصمیم غیر قابل قبولی اجتناب نموده و نام این فرقه تروریست و جنایتکار را در لیست سازمانهای تروریستی خود حفظ کند.
دربخش دیگری از این نامه آمده است اتحادیه اروپائی می توانست با رفع نقائص شکلی و رویه ای(آئین نامه ای) مورد نظر دادگاه اروپائی، برخی دیگر از انبوه اسناد متقن حقوقی موجود که تعداد آنها بی شمار است و اثبات کننده ماهیت تروریستی این فرقه جنایتکار می باشد را در اختیار دادگاه اروپائی قرار دهد .
همچنین دربخشی از این نامه آمده است اتحادیه اروپا باید بداند که برخورد سیاسی با مقوله تروریسم که تهدید کننده زندگی و امنیت آحاد مردم دنیاست نزد افکار عمومی جامعه جهانی غیر قابل قبول و مطلقا مردود بوده و کمکی به اهداف آنها نخواهد کرد.
خزاعی همچنین در این نامه تاکید نموده است بدون شک تصمیم اتحادیه اروپایی که با انگیزه های سیاسی اتخاد شده تغییری در ماهیت تروریستی و جنایتکار این گروهک نداده و نمیتواند باعث به فراموشی سپرده شدن اقدامات تروریستی این گروهک در قتل عام مردم بی گناه شده و یا سبب تطیهر این جنایتکاران تروریست گردد.
وی افزوده است بدون تردید جامعه جهانی کاملا از ماهیت تروریستی این فرقه زبون آگاه بوده و تهدیدات تروریستی این گروهک جنایتکار را نایده نمی گیرد.
در پایان این نامه خزاعی ضمن محکوم کردن این تصمیم اتحادیه اروپایی بار دیگر تبعات منفی و آثار سوء این اقدام نامعقول را خاطر نشان ساخته و آن را حرکتی غیر قابل قبول و زیان بار در مبارزه جهانی با تروریسم ارزیابی نموده و خواستار تجدید نظر سریع اتحادیه اروپایی در این تصمیم نسنجیده شده است
نظر شما