به گزارش خبرنگار مهر، رمضان محسن پور ظهر پنج شنبه در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری افزود: برای انتخاب افراد اصلح در آموزش و پرورش استان ها افراد شایسته تربیت کردیم.
وی خاطر نشان کرد: تقویت و تکریم حرفه معلمی، سلامت، پشتکار از ویژگی های بارز گزینش گران در بدنه وزارت آموزش و پرورش است.
معاون امور حقوقی، مجلس و استان های وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه 84 درصد تخلفات در آموزش و پرورش ایران در پنج پارامتر تعریف شده است تصریح کرد: غیبت غیر موجه، سهل انگاری در انجام وظایف شغلی، نقض قوانین و مقررات، اعمال رفتار خلاف شئونات شغلی و اعتیاد و استعمال مواد مخدر بالاترین ردیف تخلفات اداری در این وزارتخانه است.
محسن پور با بیان اینکه آموزش و پرورش از نظر سلامت نیروی انسانی در ردیف بالاترین وزارتخانه های کشور قرار دارد، یادآور شد: با توجه به حجم عظیم کارکنان آموزش و پرورش پایین ترین رقم تخلفات در بزرگترین وزارتخانه کشور حادث است.
این مسئول وزارت آموزش و پرورش با اعلام این مهم در تعیین مجازات حقوقی باید دقت لازم صورت گیرد، اظهار داشت: عملکرد عادلانه و صحیح گزینشگران در جامعه تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه آسیب شناسی نقاط ضعف گزینشگران باید در آموزش و پرورش تقویت شود، افزود: گزینشگران باید از میان افراد خوشنام، صاحبنظر و مقید به دین اسلام، خدمتگزار و دلسوزان برای مردم و نظام معرفی شوند.
محسن پور تعداد کارکنان وزارت آموزش و پرورش را یک میلیون و 200 هزار نفر ذکر کرد و افزود: از ابتدای خرداد ماه تا آغاز فصل زمستان تعداد سه هزار و 563 مورد مکاتبات با نمایندگان مجلس صورت گرفته است.
به گفته وی از تعداد فوق دو هزار و 108 تقاضا مربوط به استخدام و انتقال، 120 مورد مطالبات فرهنگیان، 404 مورد مربوط به عزل و نصبها و شکواییه ها بوده است.
وی با تاکید بر ایجاد فضای مناسب برای ارائه مشاوره به همکاران فرهنگی گفت: فرهنگیان در مناطق استانها نیازمند تقویت اقدامات حقوقی داشته و با ایجاد این فرهنگ می توان بسیاری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی در بدنه وزارت آموزش و پرورش را کاهش داد.
نظر شما