به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عباسی امروز در یک نشست مطبوعاتی مجموع حق بیمه دریافت شده در 12 ماهه 86 و 10 ماهه سال جاری را 800 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: کل پرتفوی جذب شده توسط بیمه معلم از ابتدای تاسیس در سال 74 تا پایان سال85 حدود 177 میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل بیمه معلم پرتفوی این شرکت در سال 85 را حدود 46 میلیارد و 566 میلیون ریال، در سال 86 را 221 میلیارد و 108 میلیون ریال و نه ماهه سال جاری را 489 میلیارد و 995 میلیون ریال که بیش از دو برابر سال گذشته بود، عنوان کرد.
وی گفت: از مجموع یک میلیون و 100 هزار نفر فرهنگی کشور حدود141 هزار نفر از فرهنگیان کشور با 520 هزار نفر از افراد تحت تکفل آنها تحت پوشش بیمه این شرکت قرار گرفته اند.
عباسی با اشاره به اینکه این شرکت حدود 9 میلیون نفر از دانش آموزان کشور را تحت پوشش بیمه حوادث قرار داده است، تعداد بیمه نامه های صادره اشخاص در 10 ماهه سال جاری که حدود 90 درصد آنها مربوط به آموزش و پروش است را 11 هزار و 600 مورد اعلام کرد.
وی از صدور 160 هزار بیمه نامه مربوط به سایر بخشها در مدت مذکور خبرداد و مجموع افراد تحت پوشش این شرکت را 10 میلیون نفر اعلام کرد که 14 درصد از کل جمعیت کشور را تشکیل می دهد.
مدیرعامل بیمه معلم با بیان اینکه سهم بیمه صادرات و سرمایه از کل صنعت در سال 84 در بیمه معلم تنها یک هزارم درصد بوده است، گفت: با توجه به آمار 9 ماهه صنعت بیمه کشور نسبت پرتفوی 9 ماهه بیمه معلم به 9 ماهه کل صنعت بیمه 1.98 درصد است و نسبت به خسارت پرداختی در دوره ذکر شده سه دهم درصد است.
وی مجموع سود شرکت از ابتدای سال 86 تا پایان دی ماه سال جاری را 597 میلیارد و 459 میلیون ریال اعلام و راه اندازی شبکه ای فعال برای کاهش تردد مشتریان به نمایندگی ها و موسسات، ایجاد شبکه آنلاین در تمام نمایندگی ها و ایجاد مجتمع خدمات بیمه ای در نقاط مختلف را از راهکارهای این شرکت برای ارایه خدمات مطلوب به مشتریان عنوان کرد.
وی گفت: در حالیکه ضریب خسارت 9 ماهه صنعت بیمه 54 درصد است، ضریب خسارت بیمه معلم در مدت مذکور 15 درصد است.
عباسی ریسکهای سیاسی و تجاری را از عواملی که در سالهای گذشته موجب نگرانی صادرکنندگان و روند صادراتی کشور بوده است، عنوان کرد و اظهار داشت: صنعت بیمه در سال 73 برای کاهش این اثرات منفی با مشارکت نظام بانکی و برای توسعه فعالیتهای صادراتی و ارائه پوششهای بیمه ای لازم در مقابل ریسکهای موجود اقدام به تاسیس شرکت بیمه صادرات و سرمایه گذاری کرده است.
وی اضافه کرد: در ابتدا شرکت بیمه صادرات و سرمایه گذاری فعالیت خود را بر زمینه بیمه های اعتباری بنا نهاد و سپس به تدریج در سالهای بعد دامنه فعالیتهای خود را توسعه داد و موفق به اخذ مجوز فعالیت از بیمه مرکزی ایران در تمام رشته های بیمه زندگی و غیره زندگی شده است.
مدیرعامل بیمه معلم گفت: این شرکت پس از تبدیل به شخصیت حقوقی از سهامی خاص به عام در سال 84 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده است و پس از واگذاری بخش عمده سهام شرکت بیمه صادرات و سرمایه گذاری براساس تصمیم هیئت مدیره نام آن به بیمه معلم تغییر یافت.
به گفته وی هم اکنون شرکت بیمه معلم با مشارکت عمده سهامداران خود شامل شرکتهای ساختمانی معلم، بازرسی مهندسی و صنعتی ایران، سرمایه گذاری کشتیرانی و بانک سرمایه به فعالیتهای خود ادامه می دهد.
عباسی در خصوص رشد مهندسی پرتفوی نیز گفت: میانگین رشد پرتفوی بیمه معلم از ابتدای تاسیس تا سال 85 حدود 49 درصد بوده در حالی که این رقم در سال 86 به 374 درصد و در 9 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 711 درصد رشد داشته است.
همچنین در این نشست احمد مقصود پیشه معاون فنی و اتکایی بیمه معلم در خصوص طرحهای قابل اجرا توسط این شرکت به مناسبت دهه فجر نیز گفت: بیمه معلم به مناسبت دهه فجر 25 درصداز حق بیمه، بیمه بدنه را تا 22 بهمن ماه در تهران و شعب مرکزی تخفیف می دهد.
وی با بیان اینکه این شرکت در مدت مذکور 40 درصد از حق بیمه بیمه آتش سوزی منازل مسکونی و ساختمان و سرمایه داخلی آنها را در سراسر کشور تخفیف می دهد، تصریح کرد: تخفیف بیمه بدنه و آتش سوزی برای خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران به ترتیب 40 تا 50 درصد در نظر گرفته شده است.
نظر شما