مدیر بازرگانی شهرستان آمل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این شهرک توسط بخش خصوصی در آمل ایجاد خواهد شد.
حسینعلی علیزاده حاجی با بیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی برنج در سفر دوم هیئت دولت به مازندران پیشنهاد داده شد تصریح کرد: خوشبختانه آئین نامه ایجاد مجتمع های صنعتی، شهرک صنعتی برنج را هم شامل می شود از سوی معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد.
مدیر بازرگانی آمل با اشاره به اینکه پیشنهاد 30 میلیارد تومانی ایجاد این شهرک هم در سفر هیئت دولت به مازندران افزود: هم اکنون منتظر تامین اعتبار یا اختصاص آن در قالب تسهیلات سرمایه در گردش این بخش هستیم.
علیزاده حاجی با اشاره به تولید حدود 30 درصد برنج کشور در شهرستان آمل از این شهرستان به عنوان قطب برنج کشور یاد کرد و اظهار داشت: ایجاد و راه اندازی شهرک صنعتی برنج در آمل بسیار ضروری و از آرزوهای دیرینه شالیکاران مازندرانی بوده است.
وی افزود: تنظیم نرخ و نظارت بر برنج، بهینه سازی در نحوه توزیع برنج داخلی و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده و حذف واسطه از چرخه توزیع و عرضه مستقیم برنج توسط کشاورز از اهداف مهم ایجاد شهرک صنعتی برنج کشور در آمل است.
وی تاکید کرد: ایجاد این شهرک باعث رونق و افزایش بی رویه در شالیکاران برای تولید و عرضه برنج و کاهش نگرانی های آنان برای فروش محصول تولیدی شالیکاران در زمان پس از برداشت می شود.
مدیر عامل شهرک صنعتی برنج کشور در آمل هم در این خصوص گفت: زمین 160 هکتاری این شهرک با حدود 49 میلیارد ریال از محل سرمایه اعضا هم اکنون خریداری شده است.
یدالله داعی با بیان اینکه تاکنون ثبت شرکت این شهرک اخذ و اکنون در مرحله استعلام از نهادهای ذیربط قرار دارد، تصریح کرد: در صورت تسریع در اعطای مجوزهای لازم از سوی سازمان جهاد کشاورزی و استانداری مازندران کار اجرایی شهرک صنعتی برنج تا پایان امسال آغاز خواهد شد.
وی گفت: هم اکنون این شهرک با عضویت 450 نفر از برنج فروشان و کشاورزان آملی تاسیس شده است.
مدیرعامل شهرک صنعتی برنج کشور در آمل در خصوص ویژگی های این شهرک اظهار داشت: این شهرک در واقع فرآوری، بسته بندی و مرکز فروش برنج بوده و داد و ستد در این شهرک همانند بازار بورس است.
شهرستان آمل با دارا بودن بیش از 38 هزار هکتار شالیزار و تولید حدود 300 هزار تن برنج در سال بزرگترین تولید کننده برنج در کشور است.
نظر شما