سیدمحمدعلی مصطفوی در این زمینه به خبرنگار مهر در گرگان افزود: برای اجرای این پروژه های تحقیقاتی یک میلیارد و 350 میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: از ابن تعداد، هفت طرح پژوهش کاربردی شرکت آب منطقهای گلستان در سال 86 و پنج پروژه نیز در سال 87 آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت بارش استان، بررسی اثرات اقتصادی برداشت بیرویه شن و ماسه از حریم و بستر رودخانه، بهینه سازی بهره برداری از تالابها و دریاچههای حوزه آبریز اترک و بررسی عمر مفید چاههای عمیق استان از جمله موضوعات این پژوهشها است.
مصطفوی، افزایش ارتباط بین نخبگان علمی و پژوهشگران با شرکت آب منطقهای از راهبردهای سازمانی این شرکت دانست و گفت: بخش آب استان برای بهره گیری از توان علمی محققان و استادان دانشگاههای استان در فرایند تصمیمسازی و تصمیمگیری تعامل خوبی با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تعریف کرده است.
دبیر کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای گلستان بیان داشت: با اشاره به اهمیت بخش تحقیقات و پژوهش در تصمیم گیری مسوولان، امروز پژوهش و تحقیق از ضرورتهای جدی مدیریت کارا و روزآمد است و هر سازمانی که بیشتر به این بخش بهاء دهد در دستیابی به اهداف سازمانی موفقتر خواهد بود.
وی یادآورشد: این شرکت در بین 30 شرکت آب منطقه ای کشور حائز رتبه پنجم در بخش پژوهش و تحقیقات شده است و کمیته تحقیقات شرکت آب منطقه ای گلستان در یک سال گذشته شش پله صعود کرده و از جایگاه یازدهم به رتبه پنجم رسیده است.
مصطفوی ارتباط منسجم و علمی با پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاهها، افزایش بودجه پژوهشی، عقد قرارداد با مراکز علمی و پژوهشی و تاکید بر کاربردی شدن تحقیقات در شرکت آب منطقه ای گلستان را از جمله دلایل کسب رتبه برتر در این بخش دانست.
نظر شما